Jiří Lábus si chystá funus: Jasné požadavky na polohu v rakvi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Lábus si chystá funus: Jasné požadavky na polohu v rakvi

Český lev 2021 - Jiří Lábus
Český lev 2021 - Jiří Lábus (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Třicet let dabuje Marge Simpsonovou, čtyřicet let ve Studiu Kamarád namlouvá vyčáhlého plyšáka Jů, padesát let hraje v Ypsilonce. Oblíbený herec Jiří Lábus (72) by mohl bilancovat, ale nenapadlo ho nic jiného než vymyslet, jak to bude mít na pohřbu.

V rozhovoru pro poslední číslo magazínu Reflex se svěřil, jak vidí své poslední věci na tomto světě. Lábusův funus už má pevně daný scénář a bude to podle všeho velká show. „No jistě, to mám perfektně vymyšlený! Četl jsem, že Gérard Philipe, slavný francouzský herec, byl pochován v kostýmu Cida, což byla jeho životní role. A tak jsem si říkal: „V čem bych měl být v rakvi já, aby to každýho oslovilo? Bude to Jů! Toho dělám nejdýl!“ Představil jsem si toho plyšáka, ten zelenej kostým, jak mu čouhá jenom červený dlouhý čumák,“ vylíčil Jiří Lábus.

Jiří Lábus - Tlučhořovic rodinka

Video se připravuje ...

A až prý bude rakev zajíždět, ozve se: „Tak už jdeme do finále a za všechno vážně dík, my přijdem a možná i kouzelník, kdo tu byl s námi, příště se vrátí...“ Znělku z kultovního pořadu Možná přijde i kouzelník zná také každý, bude to optimistické... „Ale to se rakev zas vrátí, vyjede zpátky k lidem – to bude překvápko! Ovšem vzápětí zazní: „S naší partou, rozehranou, na shledanou...,“ no a na to konto už rakev zajede nadobro. Bude to krása,“ plánuje si Jiří Lábus Nicméně do rakve se ještě nechystá, jenom chce být připravený... Vypráví, že padesát let v Ypsilonce bylo a je úžasných, hraje stále v devíti hrách. A končit nemíní. „Ale jsem unavenej pokaždý, když jdu do divadla, to si říkám, radši bych byl doma nebo v hospodě. Ale jakmile začnu hrát, nastane taková proměna a příval energie, že tomu sám nevěřím ani nerozumím.“

ČESKEJ BIJÁK - JIŘÍ LÁBUS

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.