Jiří Lábus: Nechutný útok v tramvaji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Lábus: Nechutný útok v tramvaji!

Jiří Lábus
Jiří Lábus (Tonda Tran, archiv)

Tak na tohle jen tak nezapomene! Jiří Lábus (72) chtěl v pražské tramvaji dobrácky pomoci svému fanouškovi, ale pořádně na to dojel. Herec se dočkal drsné urážky od ženy, které chtěl dokázat, že je opravdu tím známým hercem.

Sedět za volantem auta ho viděl jen málokdo. Raději jezdí tramvají nebo metrem. Herce přitom vždy potěší, když ho lidé v MHD poznají a povídají si s ním. Ale to, co se mu stalo před pár dny, ho velmi rozhodilo.

Žena na mobilu

„Jak vás lidé znají, tak došlo k velmi zvláštnímu kontaktu,“ začal vyprávění v rádiu herec. „Nedávno jsem jel tramvají. Vedle mě stál pán, telefonoval manželce a říká jí: Poslouchej, miláčku, já ti musím říct, že vedle mě stojí pan Lábus. Já ti ho dám, on ti něco hezkého řekne,“ líčil příhodu herec. „Tak si představte, že ona nevěří, že jste tady,“ pokračoval v citaci daného muže.

ČESKEJ BIJÁK - JIŘÍ LÁBUS

Video se připravuje ...

Ty debile

„Tak já jsem to vzal a řekl jsem: Dobrý den, tady Lábus. A ona: Ty debile, já tě stejné poznám,“ popsal, co zaslechl. „Tak jsem mu ten telefon rychle vrátil. Bylo to hodně nepříjemné, ale co se dá dělat,“ ukončil své vyprávění v ČRo Lábus.

Dabuje další díly Simpsonových

Lábuse v lednu čeká dabing nových dílů kultovního seriálu Simpsonovi. „Opět budu Marge a těším se na to,“ dodal ve stejném rozhovoru herec a dabér.

Jiří Lábus - Tlučhořovic rodinka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.