Hvězda Ordinace Petr Rychlý: Fotka z utajené svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda Ordinace Petr Rychlý: Fotka z utajené svatby!

Petr Rychlý propálil svatbu syna Ondřeje.
Petr Rychlý propálil svatbu syna Ondřeje. (Facebook, archiv)

V chomoutu skončil další z potomků Petra Rychlého (57). Po reportéru Matějovi (33) v utajení oženil primář Čestmír Mázl i druhorozeného syna Ondřeje (29), který hrál jeho synátora i v seriálové Ordinaci. Ten si o víkendu řekl »ano« s matkou svých dvou dětí Terezou (33).

Rodiče půlroční dcery Františky a tříletého syna Tobiáše do toho konečně praštili. „Jsme s Ondřejem svoji. Děkujeme naší báječné rodině a nejbližším přátelům, že u toho byli s námi. A paní farářce Evě Šormové za její požehnání. A já děkuji, Ondrášku, tobě, že jsi tak skvělej muž, a veškerý vyšší moci, že se naše životy mohly protnout. To je doják!“ napsala novopečená mladá paní na sociální sítě.

Přidal se i pyšný tchán a dědeček. „Milý Ondro a Terezko, hodně lásky a štěstí. Chraňte si svůj les,“ vzkázal jim Petr Rychlý. Svatba se totiž konala v lůně přírody kousek za Prahou. Novomanželům to ve venkovském stylu moc slušelo a vše dovršili teniskami na nohou.

Mázl se do ordinace vrátí jako Alenin sen.

Video se připravuje ...

„Teď si užíváme líbánky v Benátkách. A až se vrátíme, máme před sebou další společný krok. Na podzim vydáváme naši první společnou píseň a za ní budou hned další a tak postupně vznikne naše rodinné album Měsíční úžeh,“ prozradila Tereza, jež bude od 20. října zářit na plátnech kin v novém filmu Za vším hledej ženu.

Drbna ze Slunečné Regina Řandová: I ona ženila syna

Svého jediného syna ve stejný den vedla k oltáři i bývalá drbna ze Slunečné Regina Řandová (54). A nevěsta Čestmíra Řandy mladšího (30) se shodou okolností jmenuje také Tereza. „Když je déšť, prý prší štěstí a já věřím, že to tak je. A v sobotu pršelo celý den,“ pochlubila se šťastná máma a přidala několik fotek z romantické veselky. Ta proběhla v hotelovém resortu v Brdech.

Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.