Petr Rychlý jako pyšný táta a děda: Já si to užívám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Rychlý jako pyšný táta a děda: Já si to užívám

Petr Rychlý a jeho tři synové
Petr Rychlý a jeho tři synové (instagram.cz)

Herec Petr Rychlý (56) se nedávno pochlubil tím, jak velkou má rodinu a jak moc je na všechny své syny Matěje (32), Ondřeje (29) a nejmladšího Petra pyšný. Co každý z nich dělá a jak často se s tátou radí?

I když Petr svou práci miluje, čas s rodinou je pro něj samozřejmě na prvním místě. Snaží se být svým třem synům dobrým vzorem a oporou a baví ho, jak je každý z nich jiný a věnuje se jiným zálibám. Nejstarší Matěj je reportérem Krimi zpráv na CNN Prima News, prostřední Ondra se vydal v jeho stopách a věnuje se herectví a režii, a nejmladší Petr je školou povinný.

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt

Video se připravuje ...

„Já si to užívám, děti se o mě začaly tak nějak starat. Matěj říkal: Táto, začni se sebou něco dělat. Tak mě vzal na cvičení do posilovny, Ondřej mě režíruje, Petr mi formuluje otázky, aby nebyly debilní,“ svěřil se Rychlý v pořadu Show Jana Krause. U nich doma je tak očividně pořád veselo. Navíc je Petr ještě čtyřnásobný dědeček.

Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.