Přiznání Olivie Newton-Johnové (†73): Na smrt se těšila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Olivie Newton-Johnové (†73): Na smrt se těšila!

Olivia Newton-John se na smrt těšila.
Olivia Newton-John se na smrt těšila. (Blesk)

Na ranči v jižní Kalifornii v kruhu rodinném opustila během pondělka svět zpěvačka a hlavně herečka Olivia Newton-Johnová (†73). Dlouholetý boj s rakovinou prsu byl pro ni tak vyčerpávající, že se na smrt podle vlastních slov už i těšila!

S ohledem na to, že zákeřná rakovinu prsa byla herečce diagnostikována poprvé už v roce 1992, opakovaně pak v letech 2013 a 2017, se jeví logické, že často přemýšlela nad tím, jaký bude její konec. „Všichni víme, že zemřeme. Celý život to popíráme. Těžko se to vyjadřuje slovy. Je to skoro, jako bychom byli součástí jednoho systému… Myslím, že venku je něco velkého, čehož jsme součástí. Tak nějak se na to těším, až to nastane,“ sdělila v roce 2020 deníku The Guardian. „Víte, rakovina je součástí mého života tak dlouho, že když se mi vrátila, říkala jsem si, že ji zase překonám. Každopádně měla jsem a mám úžasný život. Opravdu si nestěžuji, každý si něčím projde. Tohle byla moje výzva,“ popsala svůj lítý boj, v němž zažívala vinou metastází nádorů do páteře, ramene a dalších kostí ukrutné bolesti.

Jana Hlaváčová: Divadelní hvězda, která rezignovala na život

Video se připravuje ...

Jane Seymourová: Už to nebyl život...

Statečnost a bojového ducha Olivie vyzdvihla nejen její rodina, ale i kamarádka Jane Seymourová (71), bond girl z filmu Žít a nechat zemřít. „Když jsem ji viděla před asi třemi lety, byla už slaboučká a měla hrozné bolesti. Byla jsem tenkrát přesvědčena, že ji vidím naposledy! Jen jsem pak čekala, že mi její rodina zavolá... Ale ona pořád bojovala, odrážela se ode dna. Milovala život a svoje blízké,“ dodává herečka. „Nikdo nechtěl, aby odešla, ale tohle už pro ni nebyl život...“

Poslední foto a přání: Peníze pro charitu!

Na svém Instagramu herečka sdílela spíše snímky z minulosti. Na jaře ale udělala výjimku, když se vyfotila u záhonu slunečnic. A mimochodem, její poslední přání se pojí s květinami – prostřednictvím rodiny žádá, aby truchlící místo pugétů a věnců raději přispěli její nadaci pomáhající pacientům s rakovinou...

Meryl Streep: Poslední klasická hollywoodská herečka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.