Moorová nemá dost. Další zajda a dohazovačka od ex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Moorová nemá dost. Další zajda a dohazovačka od ex

Demi je stále krásná žena
Demi je stále krásná žena (Profimedia)

Jestli se někde šíří klevety a spekulace rychlostí světla, je to bezesporu Hollywood. A jaký tam teď koluje nejžhavější drb? Americký herec John Travolta (67) randí s kolegyní Demi Mooreovou (58)! A teď se podržte, kdo mu ji prý dohodil: Její exmanžel Bruce Willis (66)!

Je to už přes rok, co Travoltova manželka Kelly Prestonová (†57) zemřela na rakovinu prsu. S hercem byli svoji bezmála 30 let, takže není divu, že hvězdu Pomády její smrt dostala do kolen.

Trailer k filmu G.I. Jane Ridleyho Scotta

Video se připravuje ...

Z nejhoršího je ale vdovec Travolta konečně venku a s informací, že je připravený znovu randit a zamilovat se, se svěřil blízkému kámošovi Willisovi. A tomu prý hlavou okamžitě probleskl skvělý nápad: „Moje exmanželka je taky sama, měli byste to dát dohromady!“

Německý Bild Am Sonntag uvádí, že spolu čerství milenci už několikrát zavítali na večeři v Los Angeles či Miami. Nedávno si zase dali dostaveníčko v italské restauraci Giorgio Baldi v Santa Monice. Travolta prý tehdy za Demi přiletěl vlastním letadlem až z Floridy, která leží na opačném břehu Spojených států. „Seděli spolu u rohového stolu při svíčkách. Bylo to velmi romantické, hodně se smáli, a dokonce se drželi za ruce,“ práskla na hrdličky německému nedělníku servírka.

Demi Moore při glamour focení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
15. 9. 2021 • 09:34

Oběma fandím ať jim to vyjde

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.