Kostková šokovala novým vzhledem: Tohle chtělo odvahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kostková šokovala novým vzhledem: Tohle chtělo odvahu!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Facebook)

Půvabná moderátorka Tereza Kostková (45) se do srdcí diváků vepsala především díky pořadu StarDance, který už několik let moderuje po boku Marka Ebena (64). I když byla se svým vzhledem spokojená, rozhodla se udělat jednu velkou změnu. Co na ni říkáte?

Tereza si zašla ke kadeřníkovi, po kterém chtěla vykouzlit nový letní sestřih. To by nebylo nic neobvyklého, ale Kostková si vyžádala ofinu, která jí mimochodem moc sluší! „Kuk nový look. Letní sestřih a pravda také to trochu potřebuji k novému projektu, ale o tom až potom," svěřila se herečka svým sledujícím na sociálních sítích.

Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám: Co prozradila?

Video se připravuje ...

Reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. „Vypadáte jako mladá žena, hezká jako modelka,“ pochválil Terezu jeden z jejích obdivovatelů. „Všude ti to sluší, ať máš účes jakejkoliv,“ připojil se další. „Hezká po mamince,“ pronesla fanynka na adresu Carmen Mayerové (77). Kostková za svou proměnu sklidila jen samou chválu, její fanoušci ji zkrátka milují, ať už má na hlavě cokoliv.

Tereza Kostková v komedii V létě ti řeknu, jako žena, co moc tlačí na pilu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
14. 8. 2022 • 12:10

Zase taková sláva to není. Ve StarDance vypadala po péči kadeřníků a vizážistů dobře. Jinak oblečení v soukromí možná průměr.

mika
4. 8. 2022 • 10:17

ofina vám moc sluší!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.