Švára Jára! Mladší brácha Agáty se prořekl o Soukupovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Švára Jára! Mladší brácha Agáty šokuje o Soukupovi

Vincent Navrátil se svojí sestrou Agátou Hanychovou.
Vincent Navrátil se svojí sestrou Agátou Hanychovou. (instagram @agatahanychova)

Mladší bratr modelky Agáty Hanychové (37), herec a nyní i režisér Vincent Navrátil (25), se ve svých pětadvaceti letech může pochlubit zkušeností, o které si většina jeho vrstevníků může nechat jen zdát. Má za sebou natáčení seriálu Mužketýři, který vznikl pro videoportál VOYO. Ačkoli se jedná o skvělou pracovní příležitost, procházka růžovým sadem to rozhodně nebyla.

V Mužketýrech syn Veroniky Žilkové (60) stojí nejen před kamerou, ale i za ní. Na seriálu se totiž podílí i jako scénárista, producent a v neposlední řadě jako samotný režisér. Může se tak zdát, že je to pro něj jakožto pro filmového tvůrce splněný sen, Vincent Navrátil to ale mnohdy vnímal i jako noční můru.

„Je to dost šílený, protože tam musíte být jako herec, ale také musíte myslet na to, že tam nejste jen jako postava, ale i jako režisér. Automaticky tak mám na všechno trochu jiný pohled a kontroluji nejen sám sebe, ale i ostatní. Je to malinko bipolární a připadal jsem si jako schizofrenik,“ přiznal v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Je až neuvěřitelné, jakou odpovědnost vzal na svá bedra. Studio však nepochybovalo, že se všech rolí zhostí s úctou a projekt jako takový se povede. „Obrovsky si té důvěry vážím. Už bylo zavazující jen to vědomí, že kdybych já selhal, tak to selhalo všechno. Ale je mi 25 a uvědomuji si, že se mám sakra co učit a že ta cesta, co mám před sebou, je ještě dlouhá. Zůstávám tedy pokorný,“ řekl uvědoměle.

Syn Žilkové Vincent natočil seriál: »Rozeštval« jím sestru Agátu se 6. partnerem od rozvodu!

Video se připravuje ...

Jako mladý umělec je zvyklý, že si po náročném natáčení musí člověk sem tam vyhodit z kopýtka. Jako tvůrce ale musel lidi s takovými úmysly držet na uzdě. „Nejtěžší bylo ubytovat 30 mladých lidí na tři týdny v kempu a zaručit, že se to všechno natočí. Bydleli jsme tam mladí herci, herečky, lidi ze štábu, prostě dokonalá půda pro to, aby tam byla jedna velká párty, ale naštěstí se to nestalo,“ oddychl si Vincent.

Herce a začínajícího režiséra samozřejmě neminula zpráva o novém vztahu sestry Agáty, a ačkoli byl z tohoto nečekaného spojení sám překvapený, více se k tomuto tématu vyjadřovat nechtěl. „Já mu ze srandy začal říkat švára Jára. Dal jsem ale rodinný slib, že to nebudu komentovat, tak už to musím dodržet,“ dodal poctivě Vincent Navrátil.

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
1. 8. 2022 • 22:44

Všechny své bývalé přítele samozřejmě neživila. Některé ano, ale byla to její volba, když si nevážila sama sebe. Raději se uskrovnit než ponižovat muže tím, že za ně platí v restauracích. To jde výjimečně, ale ne stále.

Kosodrevinka
1. 8. 2022 • 15:18

Vincent 25 let: švára Jára -
53 let, otec 2 dospelých detí, majiteľ TV. úroveň a hlavne ,,radost" číst,

Si dovoľujú tak, akoby už bola ruka v rukáve, jeho deti sa už nemôžu dočkať, kedy sa rodiny zoznámia

Bude ako nebolo

evi nato
1. 8. 2022 • 12:46

Agáta se vždy uměla o sebe postarat a vydělává si dosti peněz. Všechny své předcházející přítele sama živila i šatila!!! Ale ten, kdo ji nezná o tom neví. Konečně má opravdového muže a ne potetované mlaďochy

zuzakirsch
1. 8. 2022 • 12:05

Izraelský rodinný sponzor skončil, je třeba ulovit náhradu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.