Alžběta II. (96) má důvod k zármutku: Přijde o svůj ráj? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Alžběta II. (96) má důvod k zármutku: Přijde o svůj ráj?

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II. (Foto Profimedia.cz)

Oblíbený karibský úkryt britské královské rodiny, nádherný karibský ostrov Mustique, se ke královně obrací zády a chce vyhlásit nezávislost.

Souostroví Svatý Vincent a Grenadiny, pod které Mustique patří, se už chystá na referendum, jež rozhodne o dalším politickém směřování tropického ráje. Na Mustique kdysi jezdívala hlavně královna, nyní nejvíc princ William (40) s rodinou. Už loni v listopadu odvolaly královnu z čela státu Bahamy a chystají se k tomu i další státy.

Ženy v čele státu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
31. 7. 2022 • 12:15

Na Mustique jezdila princezna Margaret, která část tohoto maličkého ostrova dostala svatebním darem. Jezdili tam William s Kate v začátcích jejich vztahu, kdy se ještě skrývali. A zřejmě tam jezdí dodnes a budou dál, protože záleží jenom na tom, komu patří domy na ostrově, ne jestli je ostrov součástí Commonwealthu. Stejně už jsou všechny země Commonwealthu na Británii nezávislé.

Milla
31. 7. 2022 • 07:05

Alžběta na Mustique nikdy nejezdila,nevím kde jste ten nesmysl zase vzali.William s Kate tam jezdí ale to nemá vůbec nic společného s tím jestli jsou nebo nejsou v Commonwealthu proboha,prostě si tam zaplatí dovolenou,proč by měli s jejich vystoupením něco ztratit?Skutečně nedovedu pochopit ty vaše objevy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.