Tajný plán královny odtajněn: Usmíření s Meghan a Harrym na spadnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajný plán královny odtajněn: Usmíření s Meghan a Harrym na spadnutí

Vévodové ze Sussexu a královna Alžběta
Vévodové ze Sussexu a královna Alžběta (archiv)

Princ Harry (37) a jeho manželka vévodkyně Meghan (40) měli v minulosti se zbytkem královské rodiny potíže. Proto se od nich definitivně odstřihli a spolu se svými dětmi Archiem a Lilibet žijí své vlastní životy. Nicméně královna Alžběta II. (96) má v plánu se s vnukem a jeho rodinou usmířit.

Britská královna si momentálně užívá letní dovolenou. Rozhodla se také strávit více času se svou rodinou, do které ještě stále počítá i vnuka Harryho s jeho ženou Meghan a dětmi. Údajně je všechny měla pozvat na hrad Balmoral ve Skotsku a setkat se mají výhradně jen s ní, jak píše web cas.sk.

Mariupol padl. Ruští hackeři útočí na Česko. A Harry urazil otce i bratra!

Video se připravuje ...

„Zaměstnancům na Balmoralu bylo řečeno, aby očekávali seznam členů královské rodiny, kteří královnu během její dovolené navštíví. Na seznamu jsou i Harry, Meghan a jejich děti Archie a Lilibet. Všichni se tady už připravují na vévody ze Sussexu,“ svěřil se zdroj přímo z hradu Balmoral pro The Sun.

Královna Alžběta II. je ve svém skotském sídle už od čtvrtka 21. července a plánuje tam pobýt celkem deset týdnů. Kdo ví, třeba se jí tentokrát podaří zlepšit s Harrym a Meghan jejich rodinné vztahy. Ale po všech těch dramatech to asi nebude jednoduchá úloha.

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
27. 7. 2022 • 19:57

AHel, já to vidím jinak. Harry s Meghan se s královnou nikdy nerozkmotřili. Ona je má ráda a oni nikdy neudělali nic proti ní. Při rozhodování o jejich budoucnosti její názor zřejmě nehrál roli. Na všechno jsou protokoly, nařízení a navíc když jednali ve třech - s Charlesem a Williamem, tak jí mohli i přehlasovat.
Ale hlavně - zásadní věci určují palácoví úředníci. Oni hlídají plnění protokolu, dodržování nařízení a zákonů. Oni určují, kdo bude mít ke královně přístup, atd. S těmi ale právě Harry s Meghan válčili. Vadilo jim, jak jim omezují a řídí život. Harry si stěžoval, že ho k babičce nepustili a on neměl možnost si s ní o svém částečném odchodu od královských povinností promluvit. Věřil, že královna by mu to odsouhlasila.
Stejně jako by s Harrym a pravnoučaty zřejmě ráda strávila více času, než vyčleněných 15 minut za celý jejich pobyt v Británii.
Dovolená v jejím soukromém rekreačním sídle jí umožní žít rodinný život a stýkat se s členy své rodiny bez omezování. Jak ze strany palácových úředníků, tak ze strany Charlese a Williama, pokud by oni chtěli babičku omezovat ve styku s Harrym.

picoda
25. 7. 2022 • 17:53

AHel
25. 7. 2022 • 12:47

Rozumím tomu, že královna už není královna ale stará paní, která chce jít do hrobu s čistým šťítem a chce se usmířit...tyto dva kňourové si to zavinili sami... smekám, já bych je poslala do háje, jsou nafoukaní, nepracovití, chtějí být středem pozornosti a ze všeho vysekat hlavně prachy. nepříjemná arogantní stvoření. Nic kvalifikovaného neumí, kde se v nich bere to plané sebevědomí se takto chovat na veřejnosti. Prostě jsou to normální lidi, slovo pokora neznají. Prababičce držím palce, aby to s ní neseklo až otevře jeden nebo druhý svou nevymáchanou pusu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.