Expolicajt má pifku na sousedy: Výhled si nezaslouží, usoudil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Expolicajt má pifku na sousedy: Výhled si nezaslouží, usoudil

Bett vypadá, že si sporu užívá.
Bett vypadá, že si sporu užívá. (Foto Profimedia.cz)

Naschvály mezi sousedy známe dobře i u nás, ale co si dovolil britský milionář Stephen Bett (68), to nemá obdoby. Před domem vystavěl sousedovi skoro 3,5 m vysokou stěnu z balíků sena, aby mu zablokoval výhled.

Rodina Johna Turnera (50) si v hrabství Norfolk celé roky užívala nádherného výhledu do kraje. Teď ale zírá do obří zdi z balíků sena, které před jejich okny vyrovnal bohatý soused, s nímž nemají dobré vztahy. Podle Betta, který býval vysokým policejním komisařem, si nemůže rodina Turnerových výhled nijak nárokovat. Pozemek, na kterém překážka stojí, je totiž jeho a může si s ním nakládat, jak chce. John Turner hraje na city a odvolává se na maminku Maxine (78), která je vážně nemocná. Trpí psychickými problémy a ztrácí zrak.

„Žije tady už 40 let a krásný výhled na přírodu a pole, které nás obklopují, byl jednou z mála věcí, která ji držela při životě,“ argumentuje. O tuto radost ji soused svým kolosálním stohem připravil. „Maminka je velmi rozrušená, nemůže opustit dům a místo na pobíhající koně se musí dívat na tu hromadu suché trávy,“ uvedl Turner. S Bettem, který ve svém domě žije 20 let, ale není žádná řeč. Tvrdí, že mu někdo pokácel 100 stromů, které před čtyřmi roky zasadil, a že z toho podezírá právě souseda Turnera. Jeho zlomyslný krok je tedy zároveň jakousi pomstou...



Přečtěte si
Dianthos
2. 8. 2022 • 00:03

Především je drzý ten Turner. Vstoupit na cizí pozemek a rozházet tam pěkně vyrovnané balíky sena, aby si zajistil výhled, to je skutečně drzost. Věřím, že on mohl být tím, kdo pokácel nevinné stromky. Možná mu také kazily výhled?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.