Konvičková kvůli nádoru přišla o vaječník: Chtěla další dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Konvičková kvůli nádoru přišla o vaječník: Chtěla další dítě!

Markéta Konvičková
Markéta Konvičková (Instagram)

Zpěvačka Markéta Konvičková (27) si před pár lety vyslechla děsivou diagnózu. Na běžném gynekologickém vyšetření jí byl nalezen nález na vaječníku. Během operace o něj bohužel přišla. I tak se ale blondýnce podařilo otěhotnět a dnes má zdravou dcerku Amálku (1). Další děti však podle lékařů mít nebude. Co si o tom myslí sama zpěvačka?

Rok 2019 byl pro zpěvačku bezpochyby jeden z těch nejnáročnějších. „Na vaječníku mi našli cystu velikosti 4 centimetrů. Poslali mě na laparoskopický zákrok a nález odstranili,“ svěřila se tehdy pro deník Blesk. Až nyní ale na svých sociálních sítích fanouškům přiznala, že jí lékaři museli odstranit celý vaječník.

Nečekaná svatba v rodině Gotta! A Konvičková čelí brutální kyberšikaně.

Video se připravuje ...

Jedna fanynka se Markéty zeptala, zda se s přítelem o malou princeznu snažili.  „Ano! Hodně slivovice a lázeňské prostředí. Ale ne, malá je zázrak. Přišla jsem o vaječník, a když jsme si řekli, že je na čase nechat to otevřené, řekli mi, že mám nález na druhém vaječníku a čeká mě další operace,“ šokovala všechny zpěvačka. Než si ale stihla dojít zmrazit vajíčka, na klinice jí oznámili radostnou novinu – že je těhotná!

Konvičková se v roli maminky našla a moc by si přála i druhé miminko. Lékaři jí ale příliš šancí nedávají. „Lékaři tvrdí, že ne, ale já věřím na zázraky. Jeden leží tady na té fotce,“ dodala Markéta a přidala fotku své téměř dvouleté dcerky Amálky.

Markéta Konvičková: Facku od života jsem si zasloužila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.