KŘÍŽKOVÁ NA DNĚ: Vězněný manžel si vyslechl zásadní verdikt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

KŘÍŽKOVÁ NA DNĚ: Vězněný manžel si vyslechl zásadní verdikt

Lucii Křížkové se stýská...
Lucii Křížkové se stýská... (Instagram, archiv)

Horší zprávu se moderátorka a modelka Lucie Křížková (37) nemohla dozvědět! Jejímu manželovi, jachtaři Davidu Křížkovi (50), který byl loni na jaře poslán za mříže, prodloužil Vrchní soud v Praze trest. Jak dlouho to moderátorka s dětmi bude muset bez manžela a tatínka v jedné osobě vydržet?

Když vyšlo najevo, že se tunelování Metropolitního spořitelního družstva týká i Davida Křížka, bylo to pro všechny velkým překvapením. V kauze měl figurovat jako bílý kůň, a na to konto byl odsouzen na tři a půl roku. Bohužel se nejedná o jediný případ, kdy se manžel moderátorky ČT pohyboval za hranou zákona.

Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela a vážně nemocná

Video se připravuje ...

Jak informoval web CNN Prima News, došlo ze strany Davida Křížka k dalšímu podvodu o škodě 124 milionů korun. To pochopitelně mělo dopad na výši dosavadního trestu. Do vězení se jachtař vracel s tím, že si tam pobude o 42 měsíců déle. K tomu ještě obdržel peněžitý trest ve výši 600 tisíc korun spolu se zákazem podnikání na 10 let.

Ani tento verdikt nebyl definitivní a jachtaře čekaly během vypjatých hodin dvě zprávy. Jedna dobrá; Vrchní soud zrušil pokutu a sportovci snížil zákaz činnosti na 6 let. A jedna špatná; nepodmíněný trest mu navýšil na pět let. „Krutá rána. Ani den navíc ve vězení z Davida lepšího člověka neudělá. Naopak,“ zoufá si jeho manželka Lucie, jež je teď sama na syna Davídka (10) i dceru Lolu (5). „Naše soudy neměří stejným metrem. Víc k tomu nemám, co říct,“ dodala Miss roku 2003.

Pro Křížka stejně jako pro zbytek jeho rodiny jsou to jedny z nejhorších životních okamžiků. Nejhůře to snáší manželka Lucie s dětmi, které svého tatínka vídají jednou měsíčně. Jinak si manželé vyměňují korespondenci, kterou David obohacuje o kresby pro své dva potomky. Zároveň se sportovec pustil do psaní knihy.

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...

Že tuto situaci nesnáší Lucie Křížková vůbec dobře nejen kvůli sobě, ale i kvůli svým dětem, dokazují i její příspěvky na sociálních sítích. Ten poslední ze dne 19. června byl pro ni i její sledující obzvláště srdcervoucí. „Den otců. Já toho svého už nikdy neobejmu. Děti svého tátu objímají jednou za měsíc, v návštěvní místnosti se zamřížovanými okny, s cizími lidmi za zády... Trošku depka,“ cituje moderátorku výše zmíněný web. Jinde než na vlastním profilu, který má pod kontrolou, se o svém manželovi bavit odmítá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.