Matt Damon vyvedl krásnou manželku: Prázdniny v Římě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Matt Damon vyvedl krásnou manželku: Prázdniny v Římě!

Pár si užíval italskou romantiku.
Pár si užíval italskou romantiku. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Luciana Barrosová (45) je tak trošku jako paní Columbová ze známého krimiseriálu. Všichni vědí, že existuje, ale málokdo ji zná. Teď už ji budou znát všichni, Matt Damon (51) totiž vzal svou manželku do Evropy a momentálně si užívají společnou dovolenou v Itálii.

Připadají si asi jako Gregory Peck a Audrey Hepburnová ve slavném filmu Prázdniny v Římě (1953). Už navštívili historické Španělské schody, poté si dali večeři v zahradní restauraci. Damon zařídil i privátní prohlídku vatikánských muzeí. Luciana bývala v rodné Argentině barmankou, pak se přestěhovala do USA. S představitelem agenta bez minulosti Bournem se potkala v restauraci v Miami, kam on s filmovým štábem přišel na drink. Vzali se v prosinci 2005 a ona se postupně stala matkou tří dětí na plný úvazek. Vychovávají spolu Isabellu (16), Giu (13) a Stellu (11). Luciana má z prvního manželství s Arbellem Barrosem dceru Alexii (23).

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.