Erotika přes přísný zákaz! Na Vagnerovou přijela policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Erotika přes přísný zákaz! Na Vagnerovou přijela policie

Hana Vágnerová
Hana Vágnerová (Profimedia)

Herečka Hana Vagnerová (39) má nejen nového přítele, ale také svůj první spoluautorský film, kde se nebála proniknout do složitého společensko-milostného téma polyamorie. Stálo jí to ale problémy s muži zákona!

„Vzniklo to celé spontánně. Režisérovi Tomáši Wińskému tehdy nepodpořili v Polsku nějaký projekt a já jsem ho přesvědčovala, aby si napsal něco svého. A on mi řekl, proč to tedy nenapíšu s ním. Už se nedalo couvnout a začalo jedno z největších dobrodružství mého života,“ svěřila se krásná herečka deníku Super, jak začala tvořit snímek Hranice lásky, který přijde do kin 3. listopadu letošního roku. Z výsledku je podle svých slov naprosto nadšená. I když neobešlo se to bez problémů...

Hana Vagnerová: Dosáhla jsem zlomu ve sportu, který miluju! Budete se divit, jaký to je!

Video se připravuje ...

„Byla to neuvěřitelná jízda. Od první čárky na papíru po premiéru v hlavní soutěži v Karlových Varech uplynulo sedm let. Napsali jsme neuvěřitelné množství verzí, zažili scenáristický workshop s Andrzejem Wajdou a točili v největším vrcholu covidové pandemie, kdy nás kvůli zákazu nočního vycházení přijela zatknout policie," popsala také.

Vypadá to, že se máme na co těšít a prý se v něm i najdeme. „Ten film je extrémní. Ať už se to týká emocí, nahoty nebo intimity. Chtěli jsme, aby diváci měli pocit, že s tím párem opravdu žijí, takže jsme se museli nějak ‚napojit‘, aby si lidé kladli stejné otázky, jako si kladou ti dva na plátně,“ říká o svém díle Vagnerová

Na zrzku zapomeňte. Hana Vagnerova blond kvůli roli a teď si to užívá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.