Prezidentská dcera Malia Obamová: Dráždí bez podprsenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prezidentská dcera Malia Obamová: Dráždí bez podprsenky!

Nejdřív si pochutnala na obědě...
Nejdřív si pochutnala na obědě... (Foto Profimedia.cz)

Dcera bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy (60) si nikdy nebude užívat anonymity, ale může si užívat nového života mimo Bílý dům. A to Malia Obamová (23) zřejmě dělá. Na oběd s přáteli ve španělské »tapas« restauraci zvolila vypasované červené tílko bez podprsenky a kamarády či kolemjdoucí tak mohly dráždit hroty jejích bradavek rýsující se pod látkou.

Je to docela velká změna od jejího předchozího, elegantního stylu! Dcera bývalého prezidenta USA Baracka Obamy (60) je ale holt dospělá a může si dělat, co chce. A její máma je si toho velmi dobře vědoma. „Předtím měly mé dcery rády popové boybandy. Nyní mají přítele a skutečné životy,“ řekla Michelle Obamová (58) v talk-show Ellen DeGeneres.

Obama a jeho děkovná řeč manželce k 25. výročí svatby

Video se připravuje ...

Opustil ji?

Malia, která nyní pracuje jako scenáristka v Los Angeles, údajně chodila s Rorym Farquharsonem (24), profesionálním hráčem rugby, se kterým se seznámila na Harvardu, ale nikdy to oficiálně nepotvrdila. Jeho navíc v březnu vyfotili jak objímá jinou harvardskou studentku...

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.