Vášáryová rozprodává dědictví po Lasicovi: Po bytu i šperky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Vášáryová rozprodává dědictví po Lasicovi: Po bytu i šperky!

Vášáryová prodává byt, kde žila s Lasicou. Místo toho se přestěhovala do novostavby.
Vášáryová prodává byt, kde žila s Lasicou. Místo toho se přestěhovala do novostavby.  (Plus JEDEN DEŇ, Topreality.sk, archiv Blesku)

Fanoušci Milana Lasici (†81) nevěřícně kroutí hlavou! Necelý rok po jeho smrti se vdova po oblíbeném slovenském herci Magda Vášáryová (73) rozhodla zbavit nejen jejich bytu v Bratislavě. Teď hvězda Menzelových Postřižin hodlá zorganizovat výprodej cenností po svém muži.

„No, navždy ji opustil milovaný manžel, otec, ale hlavně dobrý sponzor, takže je bez peněz,“ reagují takto a podobně hercovi fanoušci na sociálních sítích.

Minus jeden

Vášáryová si s tím ale hlavu neláme a v rozhovoru pro Plus 7 dní na podobné narážky ohledně prodeje bytu reaguje slovy: „Byl zařízený pro dva intelektuály, kdy jeden zde už není. Uložili jsme ho do hrobu, byl čas takové rozhodnutí udělat.“ A teď se herečka a bývalá velvyslankyně rozhodla, že se zbaví i pozůstalosti po manželovi – hlavně části jeho hudební sbírky.

Blesk Podcast: Lasica a Satinský byla pekelná kombinace, říká filmový kritik

Video se připravuje ...

Dobrou noc

„Všichni už vědí, že se stěhuji. Vím, že v dnešní době se o CD skoro nikdo nezajímá, ale tohle jsou sběratelské kousky. Dejte mi vědět, pokud byste je chtěli přidat do své sbírky. Pošlu,“ vzkazuje lidem Vášáryová. Zda je ovšem prodává, nebo daruje, už neupřesnila. To ale není důležité. Lidem se prostě nelíbí, že se zbavuje věcí, které Lasica miloval, což CD rozhodně jsou. „Dobrou noc těm, kteří se bojí, že mi nic nezbude,“ reaguje ovšem na všeobecné pobouření z jejího počínání vdova po Lasicovi.

Poslední poklona Milana Lasicy (†81): Video z posledních vteřin před smrtí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.