Šokující odhalení o Abrhámovi: V nejtěžších chvílích bez Libušky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující odhalení o Abrhámovi: V nejtěžších chvílích bez Libušky

Josef Abrhám a Libuše Šafránková
Josef Abrhám a Libuše Šafránková (Foto: Jana Gogová, archiv)

Ještě než nečekaně zemřela herečka Libuška Šafránková (†68), trávili spolu manželé méně času než dříve. Už tehdy za tím stál vážný zdravotní stav Josefa Abrháma (†82), na něhož dohlížel syn Josef.

Nevypadalo to s ním vůbec dobře. Proto se herec Josef Abrhám zdržoval u svého syna, který se o něj pečlivě staral. Podle informací CNN Prima News ho tehdy dokonce navštívil římskokatolický kněz Jakub Sadílek za účelem smíření. Není náhodou, že i on byl mezi těmi, kdo měli na posledním rozloučení legendárního herce proslov. Byl totiž Libuščiným blízkým přítelem. Jak kněz vzpomíná na období, kdy manželé kvůli Josefovým zdravotním problémům žili odloučeně?

Zeman ostře: Putin před soud! Rozloučení s Abrhámem A Shakira v Česku s manželem

Video se připravuje ...

„Tehdy byl na tom hodně špatně, už ani nevnímal. Nakonec se na mě hluboce zadíval a usmál se. Od té chvíle se jeho zdravotní stav až zázračně zlepšil a začal dokonce i mluvit,“ prozradil Jakub Sadílek. „Sluší se za to Josefovi poděkovat, jak krásně se o svého tatínka staral,“ neopomněl zmínit statečného syna Josefa, který oběma svým rodičům velmi pomáhal.

Zemřel Josef Abrhám (†82): Připomeňte si jeho nejvíce ikonické role

Video se připravuje ...

K poslednímu setkání jednoho z nejkrásnějších hereckých párů došlo minulý rok den před Popelčinými 68. narozeninami, tedy 6. června. Den nato podstoupila herečka plánovaný lékařský zákrok, načež 9. června zemřela. Ačkoli se členové rodiny a přátelé museli připravit na smutné rozloučení s Josefem Abrhámem, naplánovali to na den, který s sebou nese milou symboliku. „Tento termín nebyl vybrán náhodou. Přesně před rokem, 6. června, jste byli ještě s Libuškou. A nyní jste opět spolu,“ uvedla ve svém proslovu herečka Eliška Balzerová (73).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.