Marta Kubišová: I kdybych měla skočit z prvního patra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Marta Kubišová: I kdybych měla skočit z prvního patra

Marta Kubišová
Marta Kubišová (Blesk:Foto : Czech News Center / Rusinova Maria)

Po téměř čtyřech letech vyrazila na veřejnou akci Marta Kubišová (79). Převzala totiž pomyslnou záštitu nad akcí Blesk Tlapky Psí festival. Tohle si prý nemohla nechat ujít. Zabojovala tak proti množírnám a netajila se tím, že mezi tolika pejsky si připadala jako v ráji!

V momentě kdy hudební legenda Kubišová dorazila na pražský Vypich, okamžitě byla ve svém živlu! „Ježíši, podívejte, to je Jack Russell, a támhle zase chrtík, no to je nádhera,“ nevěděla Marta, kam dřív s očima. „Je to radost být tady. Tolik pejsků pohromadě a taky dobrých lidí, to se jen tak nevidí,“ dávala Kubišová najevo svou radost. Převzala totiž záštitu nad Psím festivalem a měla radost, jak se vydařil.

Marta Kubišová zve na Blesk Tlapky

Video se připravuje ...

„Ty tisíce lidí co dorazili, to mluví za vše. Projekt Blesk Tlapky dlouhodobě podporuji a jeho tvůrci mi dělají velkou radost. Dokonce jsme našli čas a povídali si, co dalšího plánují a já je poprosila o pomoc jednomu kočičímu útulku, který ráno vyhořel,“ svěřila Marta deníku Aha!.

Marta Kubišová na festivalu Blesk Tlapky: Tady jsem chybět nemohla!

Video se připravuje ...
Zpěvačka má nařízeno od lékařů se šetřit, a tak většinu veřejných akcí s omluvou odmítá. O víkendu ale ráda udělala výjimku. „Kdybych měla skočit z prvního patra, abych mohla dorazit, tak to udělám,“ okomentovala svou účast na Vypichu. Na podiu pak veřejně vyzvala k zapojení se do pomoci bezbranným tvářím.



Přečtěte si
vigela
8. 6. 2022 • 07:28

Taky by se mi tam líbilo. Ale z okna bych kvůli tomu neskákala.

milan59
7. 6. 2022 • 07:14

Omlouvám se,ale tohle pronášet do médií
Takže až sdělí médiím,že skočí,tak šup šup a teď vili skoč

konvalinka34
6. 6. 2022 • 13:45

No...ať to zkusí, pak zase zaměstná celou nemocnici, pořád budou kolem ní skákat a ona je všechny bude pomlouvat. Jako vždy

AliAlice
6. 6. 2022 • 09:23

ejvm1712...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.