Prasklo pikantní tajemství Soboty: Nevěra a nemanželské dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prasklo pikantní tajemství Soboty: Nevěra a nemanželské dítě

Luděk Sobota
Luděk Sobota (profimedia)

Hrával komické postavy a smích mu nebyl cizí, jeho život byl ale v mnoha ohledech velmi dramatický. Až po letech herec Luděk Sobota (79) odhalil, jakým strastem musel čelit.

V dnešní době se to zdá být již nepředstavitelné, tehdy však nešlo o nic zvláštního. Vzít si svou první manželku Janu donutily Luďka Sobotu spíše okolnosti než láska. V 18 letech totiž herec zjistil, že je jeho o tři a půl roku starší přítelkyně v požehnaném stavu. Aby se miminko narodilo do úplně rodiny, s Janou se oženil. „Byla moje první. Vzali jsme se, když mi řekla, že je těhotná. Kdyby k tomu nedošlo, určitě bych si ji nevzal,“ cituje herce web Naše hvězdy.

Ačkoli mezi nimi nebylo tak silné citové pouto, žili spolu v poklidu. Tehdy však ještě herec netušil, že syn Pavel (56) není jeho. Jana se patrně chtěla vyhnout odhalení, a tak malého Pavlíka často nechávala u jeho prarodičů. „Zřejmě nechtěla, aby mi byl často na očích,“ vysvětluje si to Luděk Sobota, kterému tehdy ještě nedocházelo, že mu Pavel není vůbec podobný

Věčně nespokojený Luděk Sobota: Dárek od syna ho nejdřív pořádně vyděsil!

Video se připravuje ...

O pár let později přišel na svět hercův druhý syn Robert (52), jenž podobu se slavným otcem nezapřel. To bylo pro legendárního Františka Koudelku důvodem k prvním pochybám. Když tuto skutečnost v podstatě nevinně nadhodil před svou manželkou, v záchvatu paniky mu nakonec vše přiznala.

Až do Pavlovy dospělosti na něj nezanevřel, a po rozvodu dokonce platil alimenty. Nakonec šel přeci jen každý z nich vlastní cestou. Znovu se sešli až na pohřbu hercova otce. „Jsme dva lidé, co spolu mají společné jen to, že si s nimi osud takhle zahrál,“ dodává Luděk Sobota, který své štěstí našel po boku své druhé manželky Adrieny (60), která mu porodila syna Láďu (34). Nejmladší syn před roky bojoval o titul v soutěži Muž roku, tehdy ho však porazil Matyáš Hložek (28), syn slavného zpěváka Standy Hložka (67).

Manželka Luďka Soboty Adriena radikálně změnila názor na očkování: „Musela jsem“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.