Jáchyme, hoď ho do stroje! Sobota a Vančurová: PRVNÍ setkání po 49 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jáchyme, hoď ho do stroje! Sobota a Vančurová: PRVNÍ setkání po 49 letech!

Na křtu se dobře bavili.
Na křtu se dobře bavili. (Foto Aha! – M. Hykl, HerminaPress, 2media, ara)

Radost, i dojetí. Legendární Koudelka z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje! se po 50 letech shledal se svou Blankou od topinek. Luděk Sobota (80) a Marta Vančurová (75) se sešli u křtu knihy Petra Jákla staršího (81).

Od natáčení komedie se herci Luděk Sobota a Marta Vančurová neviděli. „To je strašně dlouhá doba, to se ani nedá spočítat. Od natáčení jsme se prakticky neviděli. Musím říct, že Marta vypadá dobře,“ poznamenal Sobota. Za setkáním stojí právě Jákl starší, který si je právě kvůli filmu áchyme, hoď ho do stroje, vybral za kmotry své knihy V kimonu až do hrobu. Přestože od natáčení komedie uplynulo už téměř půl století, Sobota i Vančurová na něj stále rádi myslí. „Na natáčení vzpomínám ráda, komediálních rolí ve filmu jsem moc neměla, tahle byla první,“ dodala dojatě herečka. „Natáčení bylo hezký, Marta byla při natáčení velmi příjemná,“ přidal se se svou vzpomínkou Sobota.

Milenci nebyli

V komedii jejich vztah přerostl až do manželství a tehdy se šuškalo, že jiskra mezi oběma herci přeskočila i mimo kamery. „Ne, nebyli jsme spolu, to jsou jen klepy,“ uvedla Marta vše na pravou míru.

Věčně nespokojený Luděk Sobota: Dárek od syna ho nejdřív pořádně vyděsil!

Video se připravuje ...

Jak se oblékají na křty?

Ladislav Špaček (74) a Taťána Kuchařová (35): Elegantní

Odborník na etiketu a Miss World předvedli podzimní klasiku. Špaček na křest své knihy Dědečku, vyprávěj zvolil tmavě modrý padnoucí oblek a Kuchařová naopak zazářila ve žlutých krajkových šatech. K šatům zvolila hnědé kozačky a kabelku, jejíž cena se pohybuje kolem 9000 korun.

 Dagmar Havlová (70): Barevný mišmaš

Na křest knihy Toyen od Andrey Sedláčkové (56) se bývalá první dáma vymódila opravdu netradičně. K elegantnímu modrému kalhotovému kostýmku zvolila barevné značkové tenisky. A mezi ostatními hosty tak opravdu vynikala. Havlová opět dokázala, že má styl i ve sportovní obuvi.

Ewa Farna (30): Odvaha nechybí

Odvážný model předvedla zpěvačka u příležitosti křtu knižního hitu pro divoké ženské duše s názvem Ztracenné. Zpěvačka zvolila výraznou černo-žlutou bundu, kterou doplnila průhlednými černými krajkovými kalhotami. Ty ale v kombinaci s bundou šikovně zakrývaly vše, co měly.

Manželka Luďka Soboty Adriena radikálně změnila názor na očkování: „Musela jsem“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.