Sobotovy drtí krize! Luděk nevnímá, má svůj svět, zoufá Adriana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sobotovy drtí krize! Luděk nevnímá, má svůj svět, zoufá Adriana

Luděk Sobota má v manželce ohromnou oporu
Luděk Sobota má v manželce ohromnou oporu (Archiv)

I herce Luďka Soboty (79) a jeho manželky Adriany (61) se pochopitelně dotkly důsledky zdražování. Hercova manželka si postěžovala na zvýšené zálohy na energie i na ceny potravin v supermarketech. Naopak Sobota nějaké zdražování příliš neřeší, údajně má úplně jiné starosti.

O rodinnou kasu se stará především Adriana. Ta má na starost všechno, co se týká domácnosti a přiznala, že se jich výrazné zdražení dotklo. „Je to samozřejmě znát, a to hlavně na zálohách na plyn a elektřinu, ty máme hodně vysoké. Když jdu na nákup, tak si toho všímám, co vše se opět zdražilo,“ svěřila se pro ŽivotvČesku.cz.

Manželka Luďka Soboty Adriena radikálně změnila názor na očkování: „Musela jsem“

Video se připravuje ...

„Manžel tohle nemá na starosti, samozřejmě ví, když si postěžuji, kolik co stálo, ale jinak si myslím, že to až tak nevnímá, ten má svůj svět," dodala Adriana, která po boku Soboty žije už dlouhých 42 let. V jejich harmonickém manželství mají jasně rozdělené role. Luděk se stará o finanční zabezpečení rodiny a Adriana mu za to na oplátku vytváří domov.

Věčně nespokojený Luděk Sobota: Dárek od syna ho nejdřív pořádně vyděsil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdrclamrdka
1. 3. 2023 • 22:39

Se Sobotou už je šmytec, stejně jako s Krampolem, oba už trénují skok do rakve.

marci11
1. 3. 2023 • 13:52

Všechny nás drtí!

Romana Judlova
1. 3. 2023 • 01:37

Možná je to záměr, dělat z lidí debily, to se jim povedlo už před 3 roky - roušky, čekání ve frontě na škodlivé injekce a adorovat ukrajinské banderovce, congratulka a tohle vemeno, co prošlo dvojtřídkou v Brdech a nedokončilo taneční se hledá ve 32 binaritách, nějaké i a y je mu u roztrhané řiti. \ufff už se tu ofo řítí. Tak už spěte, bude hůř, ale pak už jen a jen fan. Ale i fajn.

hejhej
28. 2. 2023 • 21:59

Sam Tru:
V AHA mají redaktory samé " odborníky" na češtinu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.