Luděk Sobota přiznává, že je nejradši doma: Stáří mě otravuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Luděk Sobota přiznává, že je nejradši doma: Stáří mě otravuje

Luděk Sobota s manželkou
Luděk Sobota s manželkou (Aha! Pavel Machan)

Před týdnem oslavil 79. narozeniny a věk na něj doléhá. „Lepší už to nebude, to vím,“ řekl deníku Aha! komik a scenárista Luděk Sobota.

„Stáří mě otravuje, už raději nikam nechodím, nebaví mě to,“ dodává. Jen se snaží denně donutit k procházce, protože ví, že mu prospívá. Pořídil si dokonce hodinky s krokoměrem. Chce poctivě splnit denní normu přes 5000 kroků. Po procházce se většinou odmění pivem nebo zajde za ženou Adrienou, která si nedaleko jejich domu otevřela bar. Občas ale Luděk přece jen mezi lidi musí. To když má představení ve Studiu Ypsilon nebo v divadle Semafor. „Na zájezdy se mi už ale často nechce, jenže pak jsou lidé příjemní a jsem rád, že jsem tam jel,“ uzavírá Luděk.

Věčně nespokojený Luděk Sobota: Dárek od syna ho nejdřív pořádně vyděsil!

Video se připravuje ...

Celoživotní tréma

Luděk míval problémy se žaludkem. Jednak ho celoživotně trápila tréma, která dávala břichu zabrat, a pak měl vleklou lapálii s pupeční kýlou. Vrostla mu do střev a dávala mu zabrat.

Má rád teplo

Dnes je ale Luděk bez vycházky a spokojený, protože odlétá s manželkou na dovolenou do Řecka. „Mám rád teplo, zimu nesnáším, nikdy nevím, jak ji přežiju,“ svěřil.

Manželka Luďka Soboty Adriena radikálně změnila názor na očkování: „Musela jsem“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.