Utajený porod Olivera Plekance: Už nechci být nikdy těhotná, lká Šafářová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Utajený porod Olivera Plekance: Už nechci být nikdy těhotná, lká Šafářová

Plekancovi přivítali syna Olivera
Plekancovi přivítali syna Olivera (Instagram)

Tak tomu se říká skutečně tajná akce! Lucie Šafářová (35) a Tomáš Plekanec (39) umí v tajemství obratně chodit. Po utajené svatbě se ukázalo, že se už dobrých pár dní radují z narození syna Olivera!

„Malý bráška už je s námi! Vítej v té naší sportovní rodině, Oliverku! ❤️Jsme moc šťastní, že tě máme!“ napsala šťastná Šafářová na Instagram pod fotku malého uzlíčku, který už má doma dvouletou opatrovnici Leontýnku. 

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Radostnou zprávu o narození Olivera Plekance sdílel i pyšný čtyřnásobný tatínek, který má z prvního manželství s Lucií Vondráčkovou (41) synky už dva - Matyáše a Adama. „Oliver - Vítej v naší rodině,“ visí na jeho zdi. 

Oliver přišel na svět v brněnské porodnici a patrně nadobro završil počet Plekancových. „Čtyři děti stačí. Už nechci být nikdy těhotná,“ prohlásila Lucie těsně před porodem v rozhovoru pro deník Super. 

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josemu
27. 5. 2022 • 17:17

Ať je to tak, nebo tak, k LV se Pleky hodil víc postavou. Vedle LŠ je jako nějaký skrček, ale hlavně, že jim to klape!🍀👍

fany22
15. 5. 2022 • 20:08

No, nebetyčné inteligenci Lucinky Vondráčkové nestačil zatím nikdo. Dlouhý, Krajčo, Hůlka, Verner, Ujfaluši, Plekanec, Hádek, Zonyga, Peksa, Vojnar…
A s Plekancem sice rozvod plánovala, jak se chovala posledním roce je obecně známo, ale když se konečně rozhoupal on, všichni víme, po jakém průšvihu, zahrála nám scénku, jak nic nečekala, žili úplně normálně, zaskočilo ji to, ta rychlost, a ti nejlepší jsou prostě tak rychlí, a o žádných rozporech neví, žila asi s dvojníkem… A její deklamovánky, jak byl její životní láska … Takže máte pravdu. Moc ráda by s tím “blbcem” zůstala…
Takže ten jejich vztek je naprosto pochopitelný. Co si budeme povídat.

-bello-
15. 5. 2022 • 12:57

defakto
---------
je matkou 2 dětí.Ale doma má 14 dní v měsíci 4 děti.
Má je v společné výchově se svým mužem. A ze zákona, pokud má otec vyšší příjem , platí dál alimenty na děti i v střídavé péči /pokud není jiná dohoda / Šafářová poskytuje dětem od Plekance domov se vším všudy, nejen Plekanec.
Kdyby řekla máme 2 děti, pak by ji fanynky Lucinky rozsápaly. Buď chtěla zdůraznit, že Plekance zadarmo nemá, anebo prostě cítí ty 2 kluky jako část svého muže a má je ráda.
Asi měla volit slova a říct 2 děti stačí, další těhotenství nechci.
Madam "Marmeláda" má 2 děti, které nestíhala obstarat v Kanadě ani se služkou a chůvou! a do rodiny Plekance nepatří.

-bello-
15. 5. 2022 • 11:30

Lenatko
----------
Lenatko, tvůj koment má slabinu!
Dva blbci se k sobě vždycky hodí ?
Odvozeno dle tvého algoritmu tedy prvním blbcem , byla tvá Lucinka Vondráčková. A ta zuřivě bojovala , aby "blbcem " u Plekance zůstala !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.