Rihanna a A$AP Rocky: Řekla mu »ano«, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rihanna a A$AP Rocky: Řekla mu »ano«, ale...

Slavný pár jako nevěsta a ženich.
Slavný pár jako nevěsta a ženich. ( Foto Instagram)

Zatím asi žádnému videoklipu amerického rappera A$AP Rockyho (33) se nedostalo takové pozornosti, jako tomu, co právě vypustil do světa. Oženil se v něm totiž s Rihannou (34), s níž už od loňska randí a co nevidět spolu budou mít miminko!

Veselka s barbadoskou zpěvačkou by tedy nikoho nepřekvapila. Jenže... Ta z videoklipu prý právoplatná není. Proběhla ale takhle: „Vezmeš si mě?“ stojí na zlatém šperku, který se ukáže, když se rapper zeširoka usměje. Má jej totiž nasazený na zubech. „Ano,“ odpovídá mu podobně beze slov, skrze diamantovou ozdobu svých zoubků Rihanna

Skladatel Tomáš Kympl (46) v Podcastu Blesku odhalil zákulisí hudebního byznysu i svou letošní novinku. • VIDEO

Video se připravuje ...

V dalším střihu pak v rudých šatech se závojem kráčí ruku v ruce špalírem lidí házejících po nich okvětní lístky, jako se to na svatbách dělává. Spekulace o tom, že už jsou svoji, ovšem nastávající rodiče odmítají, vše byla prý jen legrace. „Nejsme ještě ani zasnoubení,“ vzkazují.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.