Návrat legendy skončil špatně! Děti Honzy Nedvěda v zajetí strachu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Návrat legendy skončil špatně! Děti Honzy Nedvěda v zajetí strachu

Honza Nedvěd
Honza Nedvěd (Dalibor Puchta)

Fanoušci byli doslova nadšení, když se písničkář Honza Nedvěd (75) rozhodl začít znovu vystupovat. Několik let byl totiž v totální izolaci, ale nakonec se rozhodl, že se po boku syna Jana a synovce Františka vrátí za mikrofon. Bohužel to ale pro Honzu mělo nehezkou dohru.

O víkendu se konalo jejich první společné vystoupení, a to v nádražní restauraci v Lukách pod Medníkem. Návštěvnost měla být kolem 50 lidí, ale nakonec dorazil trojnásobek. V restauraci se nedalo hnout a fanoušci byli dojati k slzám, že Honzu Nedvěda konečně vidí.

Mělo to ale i svou stinnou stránku. „Všichni se s tátou chtěli vyfotit, tak bohužel od jednoho z nich chytil covid,“ svěřil se syn honza pro eXtra.cz. „Měl jsem velké nervy. Volala mi sestra, že se i dusil. To mě úplně mrazilo v zádech, protože v jeho věku to není žádná legrace. Navíc byl léta zavřený doma, neměl imunitu, takže mě to opravdu vyděsilo,“ pokračoval.

Pohřeb country legendy Františka Nedvěda (†73): Bratr Jan zkolaboval!

Video se připravuje ...

Věří, že tatínkovi vakcíny pomohou a brzy bude zase fit. Další šňůry vystoupení se případně účastnit nemusí. „My ta vystoupení nazýváme Honza Nedvěd mladší a František Nedvěd mladší s tím, že možná přijde i táta. Tím mu dáváme svobodu, že kdyby mu ten den nebylo dobře, může se rozhodnout nejet," vysvětlil Honza.

Medailonek: Jan Nedvěd

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.