Marná snaha Polišenské ze ZOO: Je to pro ni ohraná písnička... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Marná snaha Polišenské ze ZOO: Je to pro ni ohraná písnička...

Lucie Polišenská v seriálu Ohnivý kuře
Lucie Polišenská v seriálu Ohnivý kuře (Herminapress.cz, FTV Prima, archiv)

Lítá z role do role a na málo práce si herečka Lucie Polišenská (35) rozhodně nemůže stěžovat. Přesto ve své kariéře něco postrádá, o co se jedná?

Ze Slunečné plynule přešla do dalšího primáckého seriálu ZOO, a aktuálně je tak jednou z nejobsazovanějších hereček současnosti. To ovšem LuciiPolišenské nestačí. Chybí jí totiž rozmanitost. Ačkoli jde ze seriálu do seriálu, stále ji obsazují do role hodné kamarádky. Sice je to lepší než nic, monotónnost ale pociťuje a ráda by přesedlala na více komplexní role.

Lucie Polišenská: Všichni nemůžeme být hubení! Jsem ráda taková, jaká jsem!

Video se připravuje ...

„Mě tyhle střelené holky dost baví. Říkala jsem si, že mi bude už 36, že bych se už mohla přešaltovat na něco jiného. Ale vlastně si říkám, že takové ty hodné nejlepší kámošky už jsem si užila a zahrát si nějakou pořádnou mrchu, to by mě asi taky docela bavilo,“ přiznala herečka v rozhovoru pro Super.cz.

I záporné role se ale rychle okoukají. Těmi nejjednoduššími důvody, proč mají takové postavy pokřivený charakter, jsou většinou milostný trojúhelník či rodinná pomsta. Takhle si ale Lucie novodobou záporačku nepředstavuje. Jak by měla podle ní taková postava vypadat? „Asi intrikánka, zhrzená milenka je nuda, to hrají všichni. Nějakou pořádnou mrchu, co hraje na všechny strany a nenápadně, takovou dvojitou agentku třeba,“ vysvětlila svou představu Polišenská.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Na takovou nabídku ovšem stále čeká. Zatím ji diváci Primy mohou vídat právě jako dobromyslnou ošetřovatelku žiraf Elišku. Liší se vůbec nějak od Julči ze Slunečné? „Říkala jsem si, že už to nemůžu hrát stejně, že už by to bylo trošku blbý. Eliška je oproti Julče víc dospělejší, má dvě starší děti, tak jsem se to snažila posunout, aby už nebyla tak střelená,“ dodala herečka v talk show 7 pádů Honzy Dědka.



Přečtěte si
ovoce111
10. 7. 2022 • 21:07

Nemohl by si autor článku alespoň zjistit správné jméno, než napíše podobně zbytečný článek? Lucie Polišenská, žádná Kristýna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.