Kate vysmátá jak lečo! Tak se chová vévodkyně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kate vysmátá jak lečo! Tak se chová vévodkyně?

Půvabná vévodkyně Kate
Půvabná vévodkyně Kate (profimedia.cz)

A pak, že je britská monarchie škrobená a nudná. Ani náhodou, na Ostrovech bývá docela legrace. Stranou protokolu, v uvolněné náladě se chechtali vévodkyně Kate Middletonová i princ William, až se za královská břicha popadali. Přitom by se řeklo, že vojenská přehlídka bůhvíjaká žertovná nebude.

Když Kate při gardovém defilé v Mons Barracks v Aldershotu západně od Londýna narazila na »chodící čepici«, nevěřila vlastním očím. Podplukovník Rob Money nasadil své dcerce na hlavu tradiční slavnostní granátnickou pokrývku hlavy z medvědí kůže, skoro stejně velkou jako holčička a dekorum nešlo udržet. „To je tak roztomilé. Vejdeš se tam celá?“ smála se Kate. Pak si s maličkou Gaiou Moneyovou (20 měsíců) vyměnily květiny a začala zábava.

Tohle je nová britská princezna! Kate a William ukázali miminko!

Video se připravuje ...

Děti si půjčovaly čepice tatínků, salutovaly, oslavy Dne svatého Patrika se rozeběhly naplno. Kate dokonce snítkou trojlístku, která k Irsku neodmyslitelně patří, dekorovala maskota 1. praporu irských gard, vlkodava jménem Turlough Mór. Také předvedla slušivý šatový kabátek v lovecké zelené barvě Laura Green bratru za 95 tisíc korun. Sklidila pochvalné pohledy, do prostoru kasáren skvěle zapadla. „Vévodkyně byla krásná. Dokonce dala Gaie i svoji kytici, smála se, je moc milá. Gaia cvičila ve školce uklánění, ale nešlo jí to. Tak snad příště,“ vyprávěla její maminka Lorraine Moneyová.

„Pocházím z Jamajky, kam královský pár příští týden letí na návštěvu, tak jsme měli o čem mluvit,“ dodala s tím, že dcerka bude mít díky fotografiím, co obletěly svět, památku na celý život. Bylo to poprvé, kdy se královský pár zúčastnil průvodu od začátku pandemie. Radost ze setkání s lidmi byla na atmosféře patrná. A je fajn vědět, že i takhle mohou probíhat státnické události.

Je tohle Kate Middleton? Na Václaváku vyvolala šílenství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.