Žilková kontra Stropnický: Rozvodová bitva o miliony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žilková kontra Stropnický: Rozvodová bitva o miliony?

Veronika Žilková a Martin Stropnický se rozvádějí
Veronika Žilková a Martin Stropnický se rozvádějí (archiv Blesk)

Rozvod sice ještě není na spadnutí, ale už létají vzduchem peníze. Veronika Žilková (60) a Martin Stropnický (65) mají miliónový majetek, který v případě rozvodu čekají škatulata. Jde jen o to, na jakou stranu...

„Moje manželství dostalo rozměr mileneckého vztahu. Teď se vzájemně navštěvujeme. Z našeho manželství odpadlo takové to ›Kam jdeš a kdy přijdeš?‹ a zůstalo ›Teď jsem tady jen pro tebe‹. Chodíme na večeře a dívame se na západ slunce. Přála bych si, aby to tak zůstalo.“ Tak mluvila mluvila Veronika Žilková ještě v říjnu minulého roku. Rodina spolu před pár týdny také strávila pár dní v Dubaji. Pak přišel jeden email, ve kterém se Stropnický přiznal, že už Veroniku nemiluje, a teď se stabilní manželský pár showbyznysu dost možná rozvede. Co bude ale s majetkem?

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...

Jak informovalo TN.cz, Veronika vlastní dva domy, Stropnický má dva byty a dvě auta. ​„Vzhledem k existenci manželské smlouvy, uzavřené při příležitosti sňatku s mojí ženou Veronikou Žilkovou, nevlastním žádný další majetek, který by případně plynul z manželského svazku,“ uvedl v prohlášení, které musel učinit jako bývalý poslanec. 

Manželská smlouva nyní zachrání oba. Veronice domy zůstanou, v případě rozvodu zcela určitě dopadne lépe než nejstarší dcera Agáta (36), která musela Prachařovi (38) vyplácet astronomickou částku. Stropnickému zase zůstanou jeho dva byty v Praze. Dělit se případně bude pouze to, co si pořídili společně během téměř 14letého manželství.  

Nejlepší dárek po stromeček? Žilková a Bubílková originál! Pošleme vám je až domů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.