Žilková se nerozvádí: Stropnického stále miluju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Žilková se nerozvádí: Stropnického stále miluju!

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Foto: M. Pátek, M. Hykl a archiv)

Před pár dny herečka Veronika Žilková (60) přiznala, že se s ní její manžel Martin Stropnický (65) rozešel přes e-mail. Nyní Veroniku žádá, aby o jejich rozvodu vydala tiskovou zprávu pro veřejnost. To ale Veronika neplánuje – rozvod totiž nechce!

Žilková stále nemůže uvěřit tomu, že se s ní Stropnický po 18letech manželství tak nečekaně a neosobně rozešel. Na celou kauzu má svůj vlastní názor, o který se podělila s webem Expres.cz. „Já bych chtěla uvést na pravou míru, že já se nerozvádím. Rozvod nechci, nechci se rozvést se Stropnickým, protože ho stále miluji,“ svěřila se Veronika, která je očividně otřesená.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...

Martin Veronice vlastně ani nenapsal přímý důvod jejich rozvodu. Spekuluje se o tom, že si našel mladší milenku. To ale Žilková vyvrátila. „O žádné jeho milence nevím. To se v médiích překroutilo. Jen mě samozřejmě jako první, asi jako každou jinou ženu, napadlo, že má někoho jiného, že jsem pro něj stará,“ pronesla herečka.

Žilková se nejspíš bude snažit se svým stále ještě manželem najít společnou řeč a celou situaci zachránit. Stropnický se ale zdá být pevně rozhodnutý, že s Veronikou už nechce mít nic společného.

Blesk Podcast: Máminu filmografii jsem vystřihl, přiznal Vincent Navrátil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.