Burešová čelí odpornému útoku! Nejde s tím nic dělat, stýská si | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Burešová čelí odpornému útoku! Nejde s tím nic dělat, stýská si

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Krásná herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) čelí zneužívání. Internetoví podvodníci totiž využili jejího slavného jména a popularity a nyní se z důvěřivých lidí snaží vylákat peníze.

„Jsou to fejkové zprávy! Nemám s tím absolutně nic společného. Prosím vás, nevěřte všemu, co je na internetu. Vždy na to všichni upozorňovali a stejně se denně najdou lidé, kteří na to věří," vyzvala stovky svých sledujících na Instagramu hvězda Slunečné. Na to, aby ale podvodníky zastavila, je krátká!  „Bohužel se proti tomu nedá nijak bránit. Lidé, co tyhle stránky vytvářejí, nejsou z Čech a nejsou dohledatelný," vysvětlila také Burešová

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Podle zjištění Blesk.cz jde o moderní trend, jak z lidí vylákat nemalý finanční obnos. Podvodníci zneužívají nízké míry gramotnosti lidí v oblasti kryptoměn, které jsou na trhu sotva pár let a skrze profily slavných demonstrují, na co všechno si lze investicí rychle vydělat. Podobné negativní zkušenosti má i Leoš Mareš (45) nebo Rytmus (45). 

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.