Tajemství Janouškové: Zamilovala se do stejného muže jako Bohdalka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Tajemství Janouškové: Zamilovala se do stejného muže jako Bohdalka

Aťka Janoušková
Aťka Janoušková (herminapress.cz)

Nejmenší česká herečka, Aťka Janoušková (†88), měla v životě jen jednu jedinou lásku. Tou nebyl nikdo jiný, než vystudovaný architekt Josef Poslední (†46), který se proslavil jako hudebník. Nebrousila si na něj drápky ale sama...

Stejného muže jako Aťka Janoušková podle zjištění Ženy.iprima milovala i nesmrtelná teta, Jiřina Bohdalová (90), která s Posledním prý i chodila. Vztah neměl ale dlouhého trvání. Narozdíl od Aťky. Včelka Mája si jeho srdce urvala na dlouhá léta a možná i napořád, kdyby je nerozdělila smrt. 

Problém s dědictvím po Aťce Janouškové! A Andrea Pomeje skončila v nemocnici!

Video se připravuje ...

„Měla jsem dlouholetý vztah, byl to muzikant, ale bohužel tragicky zahynul. Byli jsme oba bohémové, měli jsme volnější náhled na život, na rodinu jsme nemysleli. Věděla jsem, že pro mě není možné mít rodinu a dítě,“ prozradila o něm během svého života. 

Po jeho smrti se Janoušková už nikdy do nihoho nezamilovala - i když svou lásku přežila přes dlouhá léta. Skonala skoro v 89 letech, pouhé čtyři dny před oslavou svých narozenin. 

Zdena Procházková (92) o Aťce Janouškové (†88): Spletla jsem si ji s dítětem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.