Je to fakt Ivo di Carlo? Hvězda Divokého anděla v Bratislavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Je to fakt Ivo di Carlo? Hvězda Divokého anděla v Bratislavě!

Takto vypadal seriál Divoký anděl a jeho hlavní hrdinové Natalia Oreiro a Facundo Arana
Takto vypadal seriál Divoký anděl a jeho hlavní hrdinové Natalia Oreiro a Facundo Arana  (čsfd)

Když se na Slovensku vysílala telenovela Divoký anděl, mnoho dívek a žen se spolu s hlavní hrdinkou Milagros zamilovalo do fešáka jménem Ivo di Carlo, kterého ztvárnil Facundo Arana (49).

Herec se nyní objevil na Slovensku a... nemůžeme uvěřit vlastním očím. Jeho pronikavá modrá kukadla zaujala nejednoho diváka a jeho šarmantní úsměv oslnil mnoho žen. Argentinský herec nyní navštívil slovenskou televizi Markíza, kde se setkal s moderátorkou Adélou Vinczeovou (41) a moderátorem Danielem Danglem (47) v rámci populárního pořadu 2 na 1. Aktuální fotografie hvězdy jeho fanynky však nejspíš nepotěší.

Zdravice Natalie Oreiro

Video se připravuje ...

Už v seriálu měl poněkud rozcuchanou image, ale nyní vypadá až zanedbaně! I v komentářích pod společnou fotkou moderátorů a herce vyjádřilo mnoho žen své zklamání, že jejich starý idol takto zestárl. „Tohle je láska mého mládí?!“ divila se jedna z fanynek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.