Seriálová hvězda Veronika Gajerová: HAZARD S DLUHY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Seriálová hvězda Veronika Gajerová: HAZARD S DLUHY!

Veronika Gajerová
Veronika Gajerová  (Pavel Machan, archiv)

Rok před šedesátkou dala v Městských divadlech pražských výpověď. Veronika Gajerová (59), která už několik let zápasí s obřími dluhy, tak přišla o plat. „Už nechci být nikde ve stálém angažmá. Chci se spoléhat sama na sebe,“ říká bývalá zdravotní sestra Pantoflíčková ze seriálové Ordinace.

V její situaci je to ale hodně velký hazard! Veronika již jednou ukázala, že si dokáže sama především hodně ublížit. Různými bezhlavými půjčkami, včetně těch od kolegů v divadle, si nadrobila velké dluhy. I to je jeden z důvodů jejího odchodu ze souboru, kde jí vše připomínalo její nerozvážné chování. „Dohraju tam dvě představení a po pětatřiceti letech končím. Chci hrát to, co mě baví,“ prohlásila Gajerová.

Slibovaný velký návrat je tu: Dveře Ordinace se otevírají a v nich Lukáš Hejlík jako Jáchym Kalina!

Video se připravuje ...

Zalévá kytky

Herečka a také skvělá dabérka, jejímž hlasem u nás mluví třeba Samantha ze Sexu ve městě, dlouho nevěděla kudy kam, až na sebe vyhlásila insolvenci. K tomu se ale váže podmínka pracovat. V době covidu, kdy neměla do čeho píchnout, si Veronika našla zaměstnání v zahradnictví. Hlavně zalévá květiny. A pomalu se začala odrážet ode dna. 

Nový dech

Zůstalo jí ještě zájezdové představení Nejstarší řemeslo, kde září po boku Míši Dolinové (57), Valérie Zawadské (63) a Kateřiny Macháčkové (72). Pak má jako matka dvou dětí už jen dva roky do důchodu. „Chytám nový dech. Z dluhů zbývá necelý milion, úroky mi odpustili. Věřím, že všechno zvládnu,“ je přesvědčená Veronika. Po delší době je zase plná elánu. Snad ví, co dělá...

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: 

Video se připravuje ...

Černé myšlenky

Samoživitelka Veronika si například na dovolené napůjčovala asi tři čtvrtě milionu. Během let se dluhy vyšplhaly kvůli úrokům na téměř 5 milionů. Věřitelé jí údajně vyhrožovali únosem dětí. Herečka přiznává, že pomýšlela i na sebevraždu. Pak navštívila právníka a začala dluhy řešit. Stále však dluží mnoha kamarádům!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.