Bareš o dusnu s Talackovou: Má herecký vztah naději? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bareš o dusnu s Talackovou: Má herecký vztah naději?

Igor Bareš s manželkou Antonií Talackovou
Igor Bareš s manželkou Antonií Talackovou (Pavel Machan, Marek Pátek)

Za chvíli to bude krásných 14 let, co si vzal oblíbený herec Igor Bareš (55) krásnou Antonií Talackovou (43). Teď prozradil cosi o krizi. Blíží se snad soumrak hereckého páru?

Seznámili se, jak jinak, než při práci. Bareš i Talacková totiž účinkovali v Brně v Mahenově činohře. Šlo akorát o kultovní hru Misantrop od Molièra. Slovo dalo slovo a padly si hned do oka - i když chvilku prý trvalo, než spolu mohli oficiálně tvořit pár. Talacková byla zadaná. Později se jim narodili dvě děti, nejprve Tonička, které je nyní 11 let a vrhla se na hereckou dráhu a Lojzík, kterému je dnes 7 a spíš než o kariéře herce přemýšlí o tom, že by se stal sládkem. 

Igor Bareš na pohřbu Šafránkové (†68): Fascinovala mě její souhra s Abrhámem

Video se připravuje ...

Pár spolu tráví čas nejen doma, ale i pracovně. „Máme spolu jedno zájezdové představení, které se jmenuje Jenom život. Je to dialog manželů, kteří se rozešli před dvanácti lety a scházejí se v jistou fatální chvíli. V brzké době bychom chtěli nazkoušet další hru, protože je potřeba dívat se za horizont,“ svěřil Bareš v rozhovoru pro Ženy.iprima a dodal: „S manželkou máme společná témata, bavíme se o tom, kam se naše kroky budou ubírat dál. Byli jsme spolu v Národním divadle, ze kterého jsme odešli do Divadla na Vinohradech, kde jsme už asi osmým rokem.“

A jak je to s krizí páru, který spolu musí fungovat skoro 24 hodin denně? „Samozřejmě ke krizím došlo. Ale každé to zakolísání nás jenom utvrdilo v tom, že stojí za to pokračovat,“ uvedl na pravou míru Bareš. 

Igor Bareš na pohřbu Mirka Hoffmanna, zakladatele Greenhorns: Co je spojovalo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.