Děti slavných osobností: Šupky dupky do školy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děti slavných osobností: Šupky dupky do školy!

Iveta Vítová s dcerou Anetou  a manželem.
Iveta Vítová s dcerou Anetou a manželem. (Foto Aha! – Robert Klejch, Marek Pátek, Pavel Machan)

Školní lavice zaplnily i děti slavných osobností. Iveta Vítová (37), Ornella Koktová (27) nebo Igor Bareš (54) odvedli své potomky do první třídy. Ale tentokrát byl začátek školního roku v mnohém jiný...

Iveta Vítová (37) – dcera Anetka (6)

Radost z domácích úkolů Dcera moderátorky Televizních novin se do školy těšila už půl roku. „Normálně ji nemůžu dostat z postele, a v úterý vyskočila jako rybička,“ prozradila maminka. Očekávání malé Anetky neutrpělo újmu ani po střetu s realitou. „Ve škole se jí moc líbilo, těší se, jak bude dělat úkoly,“ dodala.

Daniela Révai (43) – dvojčata Dita (7) a David (7)

Nesměli do třídy Důležitý den trávila moderátorka CNN Prima News Daniela Révai (43) s y dcerou Ditou a synem Davidem sama. S otcem svých dvojčat se nestýká a ani nikdy neprozradila, o koho jde. Půvabná Daniela žije ve Velkých Přílepech. „Kvůli koronaviru jsme nesměli s dětmi do jejich třídy, šly tam jen na pár minut s paní učitelkou. Pak jsme se všichni i s paní starostkou sešli v jídelně,“ svěřila se Aha!.

Škatulata na Nově! Za těhotné Czadernovou a Svobodu přijdou známé tváře!

Video se připravuje ...

Ornella Koktová (27) – syn Quentin (7)

Doprovázel ho pětiměsíční bráška Quentin si přes prázdniny zvykl na volný režim a o to hůř se mu teď bude zvykat na nová pravidla. „Vstávání je problém, protože přes prázdniny byl zvyklý chodit spát v jedenáct, tak šel sice brzy, a to se mu nechtělo,“ postěžovala si jeho maminka Koktová, která ho vyprovodila s jeho tatínkem Josefem Koktou (64) i jeho mladším bráškou Svenem (5 měsíců).

Igor Bareš (54) – syn Lojzík (6)

Sbor s rouškami Hercův syn byl do školy připraven. „Se vstáváním nebyl problém, protože u nás se vstává v půl sedmé,“ svěřil Bareš s tím, že první zvonění se neobešlo bez optření kvůli koronaviru. „Pedagogický sbor přijal prvňáčky s rouškami v ruce a při vstupu do školy si je nasadili,“ popsal herec.

Zdeňka Žádníková (45) – syn Jirka (7)

Udělala z něj elegána Herečka si dala záležet na tom, aby se syn Jirka objevil poprvé ve škole jako elegán. „Vybrali jsme obzvlášť hezkou košili s autíčkama,“ prozradila. Na této škole virus zaúřadoval intenzivně, což mělo za následek nepříjemná opatření. „Děti používají dezinfekční gely a mohl být přítomen ve třídě jen jeden rodič, což mi přišlo líto. Je to významná rodinná událost,“ posteskla si Žádníková.

Musíte vědět

Olivera pustili i se dvěma tatínky!

Do 1.C na ZŠ Komenského v Nymburce nastupoval i Oliver Malaník (6). A dostal se do třídy i se svými nejbližšími. Škola pro letošek zrušila tradiční slavnostní nástup všech prvních tříd ve sportovní hale. Místo toho rodiče doprovodili své děti přímo do jednotlivých tříd. Zatímco v průběhu prázdnin škola rodiny informovala, že jednoho prvňáčka mohou doprovodit pouze dvě osoby, nakonec byli kantoři benevolentní a pustili do třídy s maminkou jak vlastního, tak i nevlastního tatínka.

Zklamaní rodiče prvňačky Dominiky (6): Do školy nás s dcerou nepustili! 

Školní povinnosti včera také první cestou zahájili rodiče Václav (29) a Nikol (26) s dcerkou Dominikou (6) z Prahy. Ani oni si její první zvonění neužili, jak by si přáli. S dcerkou se totiž museli rozloučit už u dveří školy. Dovnitř nesměli. „Dlouho mi bude ležet v žaludku, že jsme jako rodiče s dětmi nemohli do školy. Žádné vládní nařízení se na ně přitom nevztahuje, každá škola si to stanovila jinak,“ svěřil Aha! tatínek Václav.

Řazení před školou

Jaký byl tedy jejich první školní den? „Přišli jsme před školu, našli správnou učitelku, ta si nás odškrtla a čekali jsme. Vybavila se mi scéna ze seriálu My všichni školou povinní, když pak učitelka držela cedulku s označením třídy a děti se řadily do dvojic,“ popsal Václav.

Chaos s rouškami

„Po proslovu ředitelky měly děti půlhodinové seznamování, načež je vypustili ven a Nikol šla na třídní schůzku,“ řekl otec. Roušky byly podle něj využívány dost zmateně – venku ji neměl nikdo, dětí ve škole jen minimum. „Učitelky neměly, vrátná ano, rodiče je na schůzku mít museli,“ dodal.

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.