To už Tolkki přehání! Útok na sexuální orientaci Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

To už Tolkki přehání! Útok na sexuální orientaci Gotta

Tolkkimu jde jen o peníze
Tolkkimu jde jen o peníze (Robert Klejch, archiv)

Peníze jsou peníze a pro někoho, jako je manžel Dominiky Gottové (48), Timo Tolkki (55), jsou prostě na prvním místě. A jde klidně přes mrtvoly!

Těžko říct, zda se jeho činy dají popsat jako projev absolutní neúcty k největší pěvecké legendě všech dob, Karlu Gottovi, anebo totální dno ztroskotance, který má problémy s finančákem a manželkou závislou na alkoholu a lékách. V každém případě je to přes čáru! Tolkki se totiž rozhodl napadnout kromě Ivany, které vyhrožuje zveřejněním toho, čím se před seznámením s Karlem živila i s důkazy, také intimní pozadí Gottova života. 

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

„Budu psát o tom, kolik má Karel Gott skutečně nemanželských dětí a s kým. Je jich opravdu hodně. Zveřejním také, co se skutečně dělo za zdmi jejich vily na Bertramce, jak se Karel choval k Dominice a její mamince, a předložím jeho tajné policejní záznamy. Řeknu také pravdu o jeho sexuální orientaci,“ uvedl pro Expres.cz Tolkki. 

Už nyní je mu jasné, že s těmito řádky skončí u soudu. Věří ale, že se do té doby stihne prodat tolik výtisků, že zahojí svoji věčně děravou kapsu. „Na knize dělám s českým právníkem a také s novinářem, který nepracuje v žádném bulvárním médiu. S obsahem pomáhají tři svědci. Kniha se jmenuje: Pravda o Karlu Gottovi,“ doplnil Tolkki.

Nezbývá než doufat, že úctu budou mít alespoň příznivci Karla Gotta a takovou knihu svou koupí z principu nepodpoří. Naštěstí jde o půlku republiky...

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mirkazam
9. 3. 2022 • 08:27

kaktus...Tak vaše starosti tak mít....a řešit dědictví někoho,po kom je ti velký kulový...

oldnavy
23. 2. 2022 • 19:15

To mě rozum nebere -prosím Vás nechte pana Gotta klidně odpočívat ........

hanainge
23. 2. 2022 • 03:55

Výše uvedený článek je nesmysl, protože opravdu je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem! Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Karel Gott nikdy neměl rakovinu. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

honzina
22. 2. 2022 • 17:25

Ty dvě odporný obtloustlý štěnice by potřebovaly velký bič a malý dvůr a makat až by se z nich kouřilo. Fetka Domča by se měla postarat o svoji matku a ne mít tolik drzosti chtít peníze po Ivaně a ten její magor patří do psychiatrické léčebny. A vy tady o nich píšete sáhodlouhé články, že vám není hanba!!!!! vy pseudonovináři!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.