Skličující bolest Moniky Marešové: JDE O SYNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Skličující bolest mámy Marešové: JDE O SYNA!

Nejmladšího syna Leoše Mareše trápí migrény.
Nejmladšího syna Leoše Mareše trápí migrény. (Instagram)

Není snad nic horšího než vidět trpět svoje dítě! První manželka Leoše Mareše (45) Monika (46) o tom ví své. Mladší syn Matěj totiž trpí na silné migrény. O problém se podělila s fanoušky na sociálních sítích. 

„Zatracená migréna. Láska moje,“ posteskla si na Instagramu, kam vyfotila syna Matěje ležícího v bolestech na gauči s hlavou schovanou pod deku. Omračující bolestí hlavy, kterou často doprovází i světloplachost, nevolnost nebo pískání v uších prý trápí Matěje poměrně často. 

Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš to neřekl ani vlastní mámě!

Video se připravuje ...

Monika Marešová má z manželství s Leošem ještě staršího syna Jakuba. Bývalí manželé spolu udržují vztahy na přátelské úrovni a všechny záležitosti kolem dětí řeší společně. Leoš Mareš se co nevidět stane tatínkem ještě jednou, dalšího potomka mu porodí druhá žena Monika Marešová (40), rozená Koblížková. Ačkoli pár pohlaví páru ještě neprozradil a nechává se překvapit, mnozí se domnívají, že do rodiny přibyde další kluk.

Leoš Mareš společně s obchodní galerií Mall.cz plnil zákazníkům vánoční přání

 



Přečtěte si
1pravda1
14. 2. 2022 • 23:33

To je mi moc líto, ale víme, jaké jste měla díky Leošovým nevěrám ve vašem těhotenství s druhým synem nervy, dítě vnímá v děloze všechny duševní otřesy matky, její smutek a vyplavují se do krve stresové hormony... je opravdu smutné, že Leoš si neodpustil nevěry ani když jste byla těhotná...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.