Mimořádná událost v Lucerně: Švehlík si pletl dámy s pány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mimořádná událost v Lucerně: Švehlík si pletl dámy s pány!

Alois Švehlík a Igor Chmela.
Alois Švehlík a Igor Chmela. (Foto Aha! – Robert Klejch, film Mimořádná událost)

Po obrovském úspěchu filmových Vlastníků uvedl režisér Jiří Havelka (41) další film Mimořádná událost a – jak řekl na premiéře – očekává milionovou návštěvnost! Slavnostní projekci v kině Lucerna si nenechal ujít ani Alois Švehlík (82), který se po delší době objevil ve společnosti.

Herecký nestor dorazil dokonce o hodinu dříve, jako by se nemohl dočkat. U stolu popíjel s kolegy bílé víno a zřejmě ho bylo dost, protože každou chvíli odcházel na toaletu. V jeho věku mu nelze upřít elán a energii, s jakou pobíhal po kinokavárně. Sice si občas spletl pánské toalety s dámským nebo závěs s vchodem do místnosti, ale vzhledem k tomu, jak je Lucerna spletitá a kolik má zákoutí, není se čemu divit.

Trhan vs. elegán

Mezi největší elegány večera patřil Robert Mikluš (39), kterého proslavila role strážmistra Topinky a který má v momentálně nejsledovanějším seriálu Devadesátky roli vyšetřovatele Korejse. V černém obleku, bílé košili a kravatě mu to seklo, což ocenil i kolega Igor Chmela (51). „Tedy ty ses vyparádil, já jsem jak trhan. To jsem nějak podcenil,“ přiznal Igor, který ve snímku hraje manžela Jany Plodkové (40). A měl pravdu, přišel jen v džínách a svetru.

Odběhl si od dcery

Mikluš prozradil, že se kvůli dvouleté dcerce Evičce do kina na film pro dospělé moc nedostane, tak si to přišel vychutnat. „I pro mne je to premiéra, takže se těším a jsem rád, že vidím kolegy. Konečně jsem se dostal do fáze, kdy hraju grázly a takové vypočítavé týpky,“ řekl Aha! Robert, který ve snímku hraje komunálního politika.

Okouzlující Jenovéfa Boková: Na mateřství mám natrénováno!

Video se připravuje ...

Herečka Jenovéfa Boková: O sestře ani slovo

V doprovodu svého otce, disidenta Johna Boka (76) dorazila Jenovéfa Boková (29). Pod černé sako zvolila krajkový rafinovaný top, který dal vyniknout jejímu dekoltu. V hnědé barvě s ofinou připomínala italskou divu Monicu Bellucciovou (57). „Bylo to skvělé natáčení. Už podruhé jsem hrála manželku Roberta Mikluše, takže na mateřství mám natrénováno,“ smála se herečka, která je zatím bezdětná a jejím partnerem je Martin Složil (33), vítěz druhé řady reality show Robinsonův ostrov. O údajném napadení své sestry Kristýny Bokové (40), k němuž mělo dojít v sobotu, nemluvila. „Nezlobte se, nebudu se k tomu vyjadřovat, je to její soukromá věc,“ řekla Aha! Jenovéfa s milým úsměvem.

Podle skutečné události

Komedie Mimořádná událost je volně inspirovaná skutečným příběhem z Českomoravské vrchoviny, kde před třemi roky ujel strojvůdci vlak i s cestujícími. Režisér Jiří Havelka sleduje, podobně jako v předešlém filmu Vlastníci, chování lidí v zavřeném a jasně ohraničeném prostoru.

Jiří Havelka o svém novém filmu Mimořádná událost: Čekám miliony!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.