Přerušený rozvod Adamcových: Prohlášení Jany překvapuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Přerušený rozvod Adamcových: Prohlášení Jany překvapuje!

Jiří Adamec manželčino zapálení do syna krále narkobaronů chápe: Je to ušlechtilé!
Jiří Adamec manželčino zapálení do syna krále narkobaronů chápe: Je to ušlechtilé! (Foto: Profimedia.cz, archiv J. Adamcové)

Rozvod byl pozastaven, na situaci to ale nic nemění. Takto se k tomu staví moderátorka a bývalá mluvčí vlády Jana Adamcová (50), která je skálopevně rozhodnutá se se svým životem posunout dál. Režisér Jiří Adamec (73) stejné pocity ovšem nesdílí.

Jakmile začaly být v manželství trhliny, na rovinu si to dokázala přiznat pouze Jana. Režisér tehdy hovořil jinak. „My fungujeme. Fungujeme i jako partneři. Jsme manželé, rodiče dvou dětí, máme společné majetky a zájmy, takže samozřejmě že fungujeme i jako partneři,“ uvedl loni pro eXtra.cz Jiří Adamec.

Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara

Video se připravuje ...

Jestliže byly do té doby pro režiséra manželské problémy pouze abstraktním pojmem, reálnou hrozbou ve vztahu se stal nový muž na obzoru. Během pobytu v Kolumbii totiž měla přeskočit jiskra mezi bývalou moderátorkou Novy a synem kolumbijského drogového bosse Pabla Escobara. City k Sebastiánu Marroquínovi ale zřejmě nebyly až tak silné: „Věděli jsme, kde jsou naše hranice, a nechtěli jsme je překročit. Máme krásný vztah, je ale čistě kamarádský,“ řekla v pořadu Showtime.

Skoupý na slovo byl tentokrát Jiří Adamec, který se k této kauze nechtěl detailněji vyjadřovat. „Nemohu k tomu nic říct, protože jsem o tom vůbec nic nevěděl a nevím. Navíc si myslím, že to je nějaký blábol a není to pravda,“ znělo jeho strohé vyjádření pro magazín Sedmička. Náhle došlo k přerušení rozvodového řízení, ku prospěchu Jiřího Adamce to ale nebylo. Důvody si však Jana nechala pro sebe. „Bylo toho víc. Ale zatím to rozebírat nechci. Pokud vůbec někdy budu chtít,“ dodala pro eXtra.cz s tím, že návrat k manželovi nechystá.

Jiří Adamec o svém manželství: Náš vztah prochází vývojem, ale nerozvádíme se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
3. 2. 2022 • 13:43

Taková odporná dvojice,ona měla pasovat pro Escobara a on Žabák a podvodník nepište o nich je to odpad neslýchaný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.