Dcery Bruce Willise a Demi Mooreové: Prodávají hadry na »blešáku« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dcery Bruce Willise a Demi Mooreové: Prodávají hadry na »blešáku«!

Se svou první manželkou Demi Moore mají tři dcery.
Se svou první manželkou Demi Moore mají tři dcery. (Profimedia)

„Kupte, paní, kupte si šatečky, jsou vážně za hubičku,“ vyvolávají prodávající na bleším trhu, ale většinou jde o obchodníky, kteří penězi příliš neoplývají.

Leč, výjimka potvrzuje pravidlo a v kalifornském Silver Lake se do prodeje pustily dvě mladé dcery hollywoodských legend, jejichž majetek (těch legend) je odhadován na 450 milionů dolarů (9,8 miliardy korun)! Rumer Willisová (33) a její mladší sestra Scout (30) donesly v sobotu na trh hromadu šatů a nepodcenily ani reklamu.

„Je tady k mání tolik pokladů, přijďte a uvidíte. Jsme tady až do čtyř a zítra také,“ napsala Rumer v sobotu na Instagramu. Že by taťka Bruce Willis (66, Smrtonosná past) a mamka Demi Mooreová (59, Neslušný návrh) zatáhli kohoutky s penězi a holkám nezbylo než dát »do frcu« šaty, kabáty a botky? Jejich věci se prý prodávaly dobře. Kolik slavné sestry vydělaly, nevíme, ale určitě si užily spoustu legrace. A o to jim asi stejně šlo víc než o »zlaťáky«...

Trailer k filmu G.I. Jane Ridleyho Scotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.