Pártlová (42) tělo po porodu neskrývá a říká: Břicho nezatáhnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pártlová (42) tělo po porodu neskrývá a říká: Břicho nezatáhnu!

Martina Pártlová se skoro 8 měsíců po porodu ukázala v plavkách.
Martina Pártlová se skoro 8 měsíců po porodu ukázala v plavkách. (instagram)

Od porodu se netají tím, že se její tělesné proporce trochu změnily a ne a ne je dostat do původní podoby. Právě proto své křivky Martina Pártlová (42) raději skrývala. Až doteď!

Loni v červnu přivedla Martina Pártlová na svět prvorozenou dceru Stellu, jejímž otcem je hudebník Josef Vařeka (28). A právě se svojí rodinkou vyrazila zpěvačka na několik týdnů na exotické Seychely. A tam se rozhodla dodat sebevědomí ženám, které také řeší nějaká ta kila navíc, a odhalila se v plavkách. A nic nezakrývala! Jak fotka nesoucí punc humoru zamilovaných rodičů malé Stelly vznikala?

Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu.

Video se připravuje ...

„Pepa: To bude hezká fotka na Instáč! Martina: Pepo, nefoť mě... Pepa: Jó, jen zatáhni břicho... Martina: To nejde!!! Pepa: Dělej... Martina: Ty we říkám, že to nejde... Pepa: Ježíš Martino, zatáhni... Co z toho plyne? Pepa zjistil, že Martině nejde zatáhnout břicho...“ vtipně okomentovala konverzaci zpěvačka, která se netají tím, že její aktuální křivky mají kvůli těhotenství hodně daleko do své původní podoby. Ale nijak se z toho nehroutí, ba naopak. Na sociálních sítích ukazuje realitu bez příkras.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
1. 2. 2022 • 05:22

Po porodu naprosto ok

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.