Pláč, řev a rychlý úprk: Hororové chvíle pro Pártlovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pláč, řev a rychlý úprk: Hororové chvíle pro Pártlovou

Zpěvačka Martina Pártlová
Zpěvačka Martina Pártlová (Zdroj: Profimedia)

Rodičovství není med, zvlášť, když se sotva roční dítě rozhodne, že spolupracovat nebude. Zpěvačka a Youtuberka Martina Pártlová (43) by mohla vyprávět. Její první halloweenská akce s malou dcerkou skončila fiaskem. 

„Strašné peklo, člověk by si neměl nikdy nic malovat dopředu. Začalo to už u vstupu do botanické zahrady, kdy jsme neměli kde zaparkovat. Stella se tam hned vyválela u turniketu, a ještě ke všemu jsme šli úplně špatným vstupem. Všichni jsme měli hlad, včetně Stelly, a tak se to trošku podepsalo na naší psychice. Prakticky nepřestala brečet, i když ona najíst dostala,“ podělila se Pártlová na Instagramu o první dojmy z akce, která měla být pro všechny zábavná pro Expres.

„Střídavě jsme na sebe zvyšovali hlas a možná jsem chytla i tik do oka. Vzhledem k tomu, že těch hysterických dětí a rodičů tam bylo více, rozhodli jsme se naši stezku odvahy ukončit. Cestou na parkoviště jsme nacházeli dětské ponožky, sem tam botu nebo pleny. Byl to pro mě více hororový zážitek než včerejší návštěva kina,“ dodala také. 

Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.