Je snad upírka?! Legendární Cher (75) šla s pravdou ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Je snad upírka?! Legendární Cher (75) šla s pravdou ven

Blond hříva, svůdný pohled a spadlé ramínko... To je nová Cher!
Blond hříva, svůdný pohled a spadlé ramínko... To je nová Cher! (Twitter)

Legendární americká zpěvačka Cher (75) je důkazem, že člověk může podvádět stárnutí a přitom neztratit svou jiskru. Zároveň svým životním stylem ukazuje, že peníze nejsou podmínkou pro to, aby se člověk i po sedmdesátce cítil ve svém těle skvěle!

Když vedle sebe člověk pro prorovnání postaví snímky Cher ze sedmtesátych let a ze současnoti, chvíli může trvat, než určí, která je staršího data. Zpěvačka si svůj mladistvý vzhled udržuje již řádku let a rozhodně to není pouze otázka estetických úprav. Cher si totiž zakládá na pravidelném cvičení pro udržení štíhlé postavy, ale i celkové kondice. Jak ovšem roky přibývají, tím větší dřina to je!

"Cvičím asi pětkrát týdně, protože je to něco, co jsem dělala vždy a užívám si to. Když je na mě trenérka moc tvrdá, snažím se to uhrát na věk, ale ona mi to nežere. Pravda je taková, že právě kvůli věku na sobě musím makat dvakrát tolik a být v posilovně delší dobu. Ale nevadí mi to," svěřila se v rozhovoru pro magazín Hello! Cvičení jde ruku v ruce s jídelníčkem, při jehož sestavování si ale nemusí odepírat tolik věcí. "Nechutná mi maso, takže většina věcí, které jím, tedy až na dezerty, je zdravá. A taky neberu žádné drogy a piju naprosto minimálně," upřesnila.

Cher ve svých nejvíc sexy momentech!

Video se připravuje ...

Ani pět let před osmdesátkou se zpěvačka nešetří. Dokud se cítí skvěle, nevidí důvod, proč by měla něco měnit. Na svých koncertech stále předvádí show, při níž fanoušci jen kroutí hlavou nad tím, jak může Cher celé vystoupění nejen bravurně odzpívat, ale také odtančit. Ani jednu z těchto disciplín neshledává náročnou. Problém totiž nastává jinde. "Mám tak náročná turné, že jejich absolvování by zabilo i kdejakou dvacátnici. Nejtěžší součástí toho kolotoče je určitě cestování," vysvětlila Cher, jak napsal server ŽivotvČesku.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.