Rychlý nastaví synovi mantinely: ROZBROJE NA SPADNUTÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rychlý nastaví synovi mantinely: ROZBROJE NA SPADNUTÍ

Syn Petra Rychlého také buduje úspěšnou kariéru divadelního režiséra.
Syn Petra Rychlého také buduje úspěšnou kariéru divadelního režiséra. (archiv Blesku)

Ačkoli je Petr Rychlý (56) vnímán především jako seriálový herec, své zkušenosti a talent umí zúročit i na divadelních prknech. Tentokrát ovšem zažije něco zcela nového. V připravované hře bude totiž pod taktovkou neobyčejného režiséra!

Fanoušci budou mít nově možnost vidět Petra Rychlého kromě Ordinace v růžové zahradě 2 i v Divadle Kalich, které se stává jeho domovskou scénou. Zde momentálně zkouší hru S pravdou ven. „Diváci se mohou těšit na spojení mezi Petrem Rychlým a Lubošem Veselým. Už ta příjmení mohou naznačit, o čem ten kousek bude, trochu rychlé, trochu veselé,“ nastínil Rychlý děj hry.

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

Video se připravuje ...

Že herectví nemůže pro představitele Čestmíra Mázla zevšednit, dokazuje i fakt, že režisérem hry je jeho syn Ondřej Rychlý (29). S ním si za ta léta vyměnil několik rad, tudíž se po této stránce profesionální spolupráce nebojí. „Máme už takovou zkušenost. Já chodil na jeho premiéry a on na ty moje. A vždycky jsme snesli připomínky toho druhého. Díky tomu, že máme zkušenost, že můžeme komunikovat o práci, která nás baví, tak se nebojím. Věřím, že mi Ondra dodá novou energii do práce,“ cituje herce web Super.cz.

Ukázka ze seriálu Přátelé - Vánoční pásovec

Video se připravuje ...

Rady mezi otcem a synem jsou ale přeci jen soukromého rázu. Na divadelní scéně je vztah režiséra a herce odlišný. Na spolupráci jsou však oba připraveni. „Nastavili jsme si mantinely. Očekávám, že se taky pohádáme. Bude to ale spíš pracovní hádka. Dohodli jsme se, že se budeme hádat od deseti do dvou na zkoušce. Poté se ale budeme mít zase rádi," dodal s úsměvem Petr Rýchlý.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.