Zeman už nemůže! Drsný ortel lékaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zeman už nemůže! Drsný ortel lékaře!

Prezident Miloš Zeman se polepšil
Prezident Miloš Zeman se polepšil (TN.cz)

Trpím nechutenstvím, mám sondu v žaludku a abstinuji i nekouřím. To o svém zdraví prozradil prezident Miloš Zeman (77). A sdělil, že mu lékař také zakázal létat, takže příští rok stráví doma.

Zeman byl od října několik týdnů v Ústřední vojenské nemocnici, a pak ještě »lapil« covid. Včera pak v rozhovoru pro CNN Prima uvedl, že pro všechny spekulace, které se o jeho stavu šířily, se prý zapomnělo na obyčejné nechutenství, kterým trpí. To ho dle jeho slov trápí už dva roky, a zhubl kvůli němu deset kilo.

Prezident Miloš Zeman jmenoval na zámku v Lánech nové soudce.

Video se připravuje ...

„Přestal jsem téměř jíst s výjimkou sladkostí, které mně stále ještě chutnají. Takže teď mám umělou výživu. Mám sondu do žaludku, léčím se a současně pracuji,“ popsal Zeman. A posteskl si, že mu lékaři zakázali neřesti. „Kdyby zakázali tvrdý alkohol, tak to by mně nevadilo vůbec, ale oni mně bohužel zakázali i víno, které já rád, tak co se dá dělat? Už měsíc jsem bez alkoholu a cigaret,“ svěřil se.

Prezident má také zakázáno létat, tím pádem už se nepodívá příští rok do Číny ani Izraele, jak plánoval. Hradní pán mluvil i o tom, jak se popasoval s covidem. Průběh měl prý mírný, což přičítá třem dávkám očkování i tomu, že dostal monoklonální protilátky. Zeman pak uvedl, že je příznivcem povinné vakcinace.

Rektor Zima o Zemanově léčbě i kandidatuře na prezidenta. A proč se jeho názor na covid nemění?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Thyronx
21. 12. 2021 • 15:11

co jsi v životě dokázal ty?

Thyronx
21. 12. 2021 • 15:10

Přeju lepší zdraví pane Zemane. Je za Vámi vidět velký kus práce a přeji život na jižní Moravě stranou od idiotů všeho druhu.
Nechme národ plivat na prezidenta který si ta smečka zvolí po Vác.

tryskomys
21. 12. 2021 • 05:28

To už víme i bez jeho b.l.e­.k.o­.t.á­.n.í,­nemu­sí z Lán vylézat celý příští rok,vidět ho nemusím.

denia
20. 12. 2021 • 13:48

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.