Moderátorka Aňa Geislerová: Vulgarity jí nesedí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Moderátorka Aňa Geislerová: Vulgarity jí nesedí!

Aňa Geislerová se oblékla do romantických zelených šatů, jako romantička se však rozhodně při moderování neprojevila.
Aňa Geislerová se oblékla do romantických zelených šatů, jako romantička se však rozhodně při moderování neprojevila. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – „Chlastejte do bezvědomí, bavte se do rána a hlavně – zvracet choďte ven!“ tohle vypouštěla z úst ve čtvrtek večer něžná a křehká Aňa Geislerová (31). Proč si umanula, že se stane vulgární moderátorkou?

„Chlastejte do bezvědomí, bavte se do rána a hlavně – zvracet choďte ven!“ tohle vypouštěla z úst ve čtvrtek večer něžná a křehká Aňa Geislerová (31). Proč si umanula, že se stane vulgární moderátorkou? „Chtěla jsem být jenom vtipná. Šlo o to, aby se lidé bavili,“ svěřovala se v průběhu večera Geislerová stylistovi Dušanu Chrástkovi.

Aňa Geislerová se ve čtvrtek večer na Glamour večírku v Life café a music baru nepředvedla jen jako moderátorka se slovníkem dlaždiče. Pustila se i do zpěvu. Písnička od kalifornské kapely Red Hot Chili Peppers jí však úplně nesedla. Aňa je prostě vynikající herečka, a do zpěvu by se raději neměla pouštět. „To byla recese, nebo je opravdu tak děsná zpěvačka,“ neslo se mezi hosty večírku, jehož součástí byla i přehlídka. Modely Tommyho Hilfigera předváděla Zuzana Belohorcová, Martina Dvořáková, Kateřina Mátlová, Dan Holovský a Karel Frýd.

Zuza Belohorcová se prošla v lesklých šatech, které vypadaly spíše jako těhotenské, a toho si hned všiml i její přítel Vlasta Hájek. Taky jí je natahoval do všech stran a koukal, jak velké do nich může mít těhotenské bříško. Naštěstí však tuhle situaci ještě milenci řešit nemusí.

Závěr večera patřil kapele Nightwork, kterou přišel podpořit Sámer Issa a mladý Janek Bartoška, kterému dělala společnost krásná brunetka. Že by nová přítelkyně?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.