Odvrácená tvář StarDance? Prý horší než v base | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Odvrácená tvář StarDance? Prý horší než v base

Být divákem StarDance je zážitek, otázkou je, zda příjemný
Být divákem StarDance je zážitek, otázkou je, zda příjemný (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Soutěžní taneční show StarDance si u fanoušků vydobyla místo na výsluní a stát se součástí přímého přenosu a i jedním z hostů v sále, je pro mnohé z nich splněný sen. Ten se ale bohužel mění v noční můru. 

Diváci, jsou rozčarováni. Takto si zážitek z prestižní taneční soutěže patrně nepředstavovali. Přísná opatření, která mají zamezit další nákaze covidem, připomínají spíš postupy známé vězňům.

Lži ve Stardance a hrozí Maraiovi konec? A šokující diagnóza Kačera

Video se připravuje ...

Podle zjištění magazínu Sedmička stojí hosté venku až do sedmé hodiny, dříve do sálu vstoupit nesmí, dámy tak doslova mrznou v šatech v nekonečné frontě. Než se dostanou na své sedadlo, čeká je ještě téměř hodinové martýrium. Ochrance se nemusí u vstupu prokázat jen očkováním a ještě navíc negativním testem, ale také občanským průkazem, aby pořadatelé věděli, kdo přesně sál navštívil. Následuje skenování, potupné šacování a prohlídka kabelek horší než na letišti. 

Následně jsou diváci puštěni na show, během které nesmí sundat ochranu úst, dojít si na záchod nebo se napít. Jakékoli porušení nebo ještě hůř kontakt s účinkujícími, moderátory Terezou Kostkovou a Markem Ebenem, či s některým z porotců je důvodem pro okamžité vykázání ochrankou.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.