Zpěvačka Hana Zagorová (75): Tři nalomené obratle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Zpěvačka Hana Zagorová (75): Tři nalomené obratle!

Silvestra už točila ve velkých bolestech.
Silvestra už točila ve velkých bolestech. (Foto ara a Facebook.com)

Nejenže bojuje s postcovidovým syndromem, který Hanku Zagorovou (75) donutil opět pravidelně chodit na transfuze, zpěvačka navíc trpí obrovskými bolestmi. Má totiž nalomené tři obratle. „Všechno mě bolí. Už je všechno špatně,“ komentuje stav zpěvačka.

Zda jsou nalomené obratle následkem zářijového kolapsu a pádu, nebo se jedná o nové zranění, není zřejmé. „Když jsme s Hankou natáčeli před deseti dny silvestra na Kavčích horách, stěžovala si mi na bolesti zad. Ještě asi nevěděla, že má nalomené obratle, které tu bolest způsobují,“ řekl Aha! kapelník Dvořák (57), jehož Boom!Band v silvestrovském pořadu zpěváky doprovází. "Vím jen, že kdysi dávno si naštípla obratel a ten občas dělal neplechu. Co je příčinou tohoto nepříjemného zranění, mi ale známo není,“ pokračoval Dvořák s tím, že to pravděpodobně neví ani Hanka.

Producent Michal Kocourek: Jak Zagorová zareagovala na to, že o ní bude muzikál?

Video se připravuje ...

Chtělo by to klid

A protože se nalomené obratle nedají léčit ničím jiným než klidem na lůžku a trpělivostí, Hanka je zřejmě po nějaký čas absolutně vyřazena z provozu. Nicméně slíbené natáčení videoklipu k novému vánočnímu duetu nedokázala Markovi Ztracenému (36) zrušit. „Trpím strašně, ale opravdu jen kvůli čerstvému Českému slavíkovi Markovi Ztracenému. Mám nalomené tři obratle, takže je to výborné. Měla bych ležet v posteli. Jestli mě uvidí páni profesoři, tak se budou opravdu hodně zlobit,“ řekla v rozhovoru pro pořad Showtime Zagorová. Duet Hanky a Marka bude mít premiéru symbolicky teď, na první adventní neděli 28. listopadu.

Bude Lucerna?

Hance se už takhle kvůli postcovidovému syndromu špatně dýchalo a nalomené obratle problém samozřejmě ještě umocnily. Při natáčení klipu naštěstí nemusela zpívat, a tím pádem plíce namáhat. Jak to ale bude s Hančinou Vánoční Lucernou, kterou má mít už 16. prosince, je ve hvězdách. Všechny dosavadní koncerty zatím zpěvačka zrušila, a navíc: aktuální nařízení vlády povoluje jen 1000 sedících hostů...

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.