Lambora a Bezděková: Zveřejnili příčinu rozchodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lambora a Bezděková: Zveřejnili příčinu rozchodu

Fešák ze Slunečné Marek Lambora a kráska Andrea Bezděková: Rozchod! Kdo dal komu kopačky?
Fešák ze Slunečné Marek Lambora a kráska Andrea Bezděková: Rozchod! Kdo dal komu kopačky? (Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, FTV Prima, instagram)

Konečně přiznali to, o čem deník Aha! informoval jako první. Marek Lambora (26) a Andrea Bezděková (27) se rozešli. Ve stejný den a minutu herec s modelkou nasdíleli na sociální sítě srdceryvné vyznání o konci vztahu.

Kdo dal komu kopačky, samozřejmě ani jeden z expartnerů nezveřejnil, ale prý se rozešli jako přátelé a podle hercových slov za tím neměla být ani nevěra. „S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu životem rozdělit. Ani náhodou jsme si neublížili, jen někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu,“ přiznal seriálový Janek ze Slunečné. Na minutu přesně vydala své prohlášení i Česká Miss 2016.

„Naše cesty se rozdělily a kráčíme zase každý svou vlastní. Rádi se máme stále, ale dnes už jen jako přátelé,“ napsala brunetka k jedné ze společných fotek s bývalou láskou. Chodili spolu pouze jeden rok.

Mraky v ráji? Krásná misska Bezděková řekla, jak to má teď s hvězdou Slunečné Lamborou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.